DJ Dominique vidékre költözik: ezért kezd új életet feleségével és kislányukkal
DJ Dominique sosem hitte, hogy valaha búcsút int a nagyvárosi forgatagnak, másfél éves kislánya miatt változott meg teljesen a véleménye.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

DJ Dominique életébe az elmúlt három esztendő annyi változást hozott, ami másoknál évtizedek alatt történik: 2018-ban egy rendezvényen összehozta a sors a gyönyörű, szőke Kingával, akit egy évvel később oltár elé is vezetett.

Kislányuk igazi szerelemgyerek. Lilien dubaji nászútjukon fogant meg, és 2020 júliusában jött a világra.

DJ Dominique vidéki élete

A kislány érkezése után az 57 éves lemezlovas sok mindent átértékelt. A kis csöppség miatt a nagyvárosi, nyüzsgő életről is lemondott, vidéken vásároltak egy családi házat, ami várhatóan tavaszra készül el teljesen.

dj-dominique-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Az új ingatlanhoz tartozó stúdió már teljesen készen van, és az épület is hamarosan beköltözhető állapotban lesz. A helyiségek kialakítását feleségére, Kingára bízta, aki élvezi, hogy kiélheti lakberendezői vénáját.

- Azért szerettük volna, hogy itt majd tudjon biciklizni, ki tudjon menni a szabadba, hogy legyen saját területe - kezdte a büszke apuka a Tények Pluszban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A zenész elmesélte, pörgős életvitelét is átalakította, hogy minél több időt együtt tudjon tölteni a családjával. Igaz, a naptára most is be van táblázva, a fellépéseket úgy alakítja, hogy például az esti fürdetésről ne maradjon le.

dj-dominique2
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Elsősorban a feleségem áldozatos munkája a gyereknevelés, de azért részt veszek benne én is. A fektetésben, fürdetésben részt tudok venni, hiszen ha éjszakai munka van, az is csak 11-kor kezdődik. Ez az egyik része, amiben változott az élet, a másik a prioritások.

A tüneményes Lilien igazi álomgyermek. Nagyon nyugodt lurkó, nem sír éjszaka, így a szüleinek is jut idejük egymásra. Már az is látszik a másfél éves csöppségen, hogy örökölte édesapjától a zene iránti fogékonyságot, ahogy felcsendülnek a kedvenc dalai, egyből táncra perdül. 

Ganxsta Zolee és 14 éves lánya, Zoé

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasszá cseperedett Ganxsta Zolee 14 esztendős lánya.

Ezt is szeretjük