DJ Dominique ritkán látott felesége: a gyönyörű Kinga féléves lányukkal mosolyog a kamerába
DJ Dominique idén először nemcsak feleségét, hanem kislányát is köszönthette nőnapkor.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Attila, vagyis DJ Dominique életében az elmúlt három évben annyi minden történt, mint sokakkal egy évtized alatt: megtalálta az igazit, elvette feleségül, és közös gyermekük is megszületett. 

A zenész, műsorvezető már majdnem letett arról, hogy megnősül, és családot alapít, amikor 2018-ban megismerte Kingát Tokajban, egy színházi rendezvényt követő partin, ahol ő lemezlovasként lépett fel, a nő pedig vendégként.

DJ Dominique felesége és lánya

2019 októberében összeházasodtak, és nemcsak házas-, hanem munkatársak is, hiszen mindketten a Retro Rádiónál dolgoznak. Gyermekük igazi szerelembaba: a dubaji nászútjukon fogant meg. Lilien Kinga 2020 júliusában jött világra. 

Idén március 8-án, nőnapkor életében először nemcsak feleségét, édesanyját és húgát, valamint kolléganőit és a hölgyeket köszönthette, hanem nyolc hónapos kislányát is. 

DJ Dominique egy fotót is posztolt feleségéről és kislányukról, amin Kinga és Lilien összeöltöztek, az anya párducmintás blúzt, a baba rugdalózót visel. 

- Későn, 55-56 éves koromban jött el ez a boldogság, akkor, amikor már végleg lemondtam róla, amikor azt gondoltam, én már nem nősülök meg, nem lesz gyermekem. Most már tudom, soha többet nem leszek egyedül - mondta a zenész 2020 júliusában a Story magazinnak, amelynek először mutatta meg kislányát.  

Pápai Joci és felesége

Pápai Joci és felesége nem is különbözhetnének jobban, mégis 16 éve boldogok egymás oldalán. Anita szőke hajával és alabástrombőrével mindenkit levesz a lábáról, míg férje ennek ellentéte, sötét haja és barna szeme van. Emiatt gyakran találják szembe magukat furcsa, kérdő tekintetekkel az utcán, amikor együtt mutatkoznak.

Ezt is szeretjük