Ő DJ Dominique szép, szőke hajú felesége, Kinga: kislányuk tőle örökölte a bájos vonásokat
DJ Dominique 2018-ban nyitott új fejezetet, miután megismerte Kingát, véget ért az agglegényélete.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

DJ Dominique közel harminc éve lakik Budapesten a Vidám Színpad épületében található otthonában, amely évtizedekig legénylakásként funkcionált: gyakran csak éjszaka esett haza, a hűtője sokszor üresen tátongott, sőt sokáig még asztala sem volt, ahova kényelmesen leülhetett volna. Ám mindez mostanra teljesen megváltozott, felesége otthont teremtett nála.

A Retró Rádió műsorvezetőjének élete az elmúlt három évben teljesen megváltozott: 2018-ban Tokajban egy színházi rendezvényt követő partin ismerte meg Kingát, akit 2019 októberében oltár elé vezetett.

DJ Dominique szép felesége és kislánya

Kislányuk igazi szerelemgyermek: Lilien a dubaji nászútjukon fogant meg, és 2020 júliusában jött a világra. A tündéri kislány immár egyéves, és igazi tünemény. Bájos vonásait és szőke haját az édesanyjától örökölte.

Az 57 éves lemezlovasért ősszel egy ország aggódott, miután a rádió épületében rosszul lett, elsötétült körülötte minden, majd a kórházban ébredt fel. Feltehetően agyérgörcsöt kapott, ami elgondolkodtatta, családja miatt vissza kell vennie a tempóból.

- Három és fél óra esett ki az életemből, és igyekeztem levonni a tanulságot. Korábban elpusztíthatatlannak gondoltam magam, így megérintett az eset. Az orvosok szerint a stresszből kell visszább vennem, és bár én nem éreztem az életem stresszesnek, igyekeztem átrendezni. Szeretném felnevelni a kislányom! Rögtön az eset utáni első hétvégén kirándultunk hármasban egy nagyot, és már egy hónapja minden hétfő a családé - ecsetelte a Blikknek 2021 októberében.

Ákos mind a 4 gyermekével

A Kossuth-díjas énekes, zenész, dalszerző Ákos nemcsak a zenei karrierjére lehet büszke, hanem a családjára is. Őry Krisztinával több mint harminc éve élnek boldog kapcsolatban, de csak harmadik gyermekük érkezése után, 2005-ben házasodtak össze. Képes összeállításunkban megnézheted az énekes fotóit, amelyeken mind a négy gyermeke látható.

Ezt is szeretjük