DJ Dominique kislányától elolvadsz: Liliennel az 55 éves sztár sem tud betelni
DJ Dominique megmutatta nyolc hónapos kislányát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Várkonyi Attila, azaz DJ Dominique életében másfél év alatt olyan csoda ment végbe, amelyre nem is számított. Megismerte a nála 19 évvel fiatalabb Kingát, akivel 2019 őszén összeházasodtak, majd nászútjukon igazi szerelemgyerekként megfogant a lányuk.

A tüneményes gyermek 2020. július 8-án jött a világra. Lilien az első perctől kezdve levette a lábáról a zenészt, aki képtelen betelni a mosolyával.

Várkonyi Attila 8 hónapos kislánya, Lilien

A büszke apuka a Best magazinnak mutatta meg a nyolc hónapos csöppséget 2021 áprilisában. A talpig rózsaszínbe öltöztetett kislány látványától mindenki elolvad.

Az 55 éves zenész nem is lehetne hálásabb a sorsnak az időzítésért. Egy része azt sem bánja, hogy a koronavírus-járvány miatt rengeteg ideje felszabadult, hiszen így minden szabad percet Liliennek tud szentelni.

- A Covid az egyik kezével elvette a munkáim nyolcvan százalékát, a másikkal viszont rengeteg szabadidőt adott, amit a családommal tölthetek. Így láthattam a kislányom első mosolyát. Azt, ahogy először megfordult, vagy ahogyan az egyik kezét megfogta a másikkal… Ha nincs a járvány, a munkáim miatt ennek csak a töredékét élhettem volna át - mesélte a lapnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az említett első mosolygás pillanata még a kórházban történt meg. DJ Dominique számára ez meghatározó momentum volt, ekkor érezte először, lánya és közte milyen erős a kapocs.

- A szülést követően a kórházban éltem ezt át, kezembe vettem, szuszogott, azt szoktam mondani, muszorgott, én pedig azt éreztem, mi örökre összetartozunk.

A gyerkőc személyiségjegyei már most kivehetőek, apukája szerint céltudatos típusú felnőtt lesz belőle.

- Hogy milyennek látom? Nagyon értelmes kislány, küzdő típus. Ha valamit kinéz magának, kúszva elindul felé, amikor pedig akadályba ütközik, addig küzd, míg átmászik rajta. És nagyon sokat mosolyog. A feleségemmel, Kingával gyakran törjük azon a fejünket, ha majd nagyobb lesz, milyen bölcsességet adhatunk tovább neki. Ha jónak, előzékenynek, szerénynek neveljük, akkor lemaradhat másokkal szemben. Ha viszont a kornak megfelelő temperamentumot próbáljuk neki megtanítani, csorbulhat a személyisége. Nem könnyű a gyereknevelés, de bizonyosan ez lesz életem főműve.

Dopeman és kamasz lánya, Fanni

A 46 éves zenész a Facebook-oldala alapján le sem tagadhatja, mennyire odavan a kamaszért, rengetegszer posztol róla a közösségi médiában. Sokszor megörökítik például az apa-lánya programokat. Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép kamasz lett Dopeman 13 éves lányából.

Ezt is szeretjük