Diana hercegnő Magyarországra látogatásakor gyönyörű estélyi ruhákat viselt
Diana hercegnő mindenkit lenyűgözött két magyarországi látogatásán.

diana-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kereken 20 évvel ezelőtt, 1997. augusztus 31-én tragikus autóbalesetben elhunyt Diana hercegnő halála az egész világot megrázta. Nemcsak a britek borultak gyászba, a szívek hercegnőjének halála a magyarokat is mélyen megrázta. Szívükbe zárták Dianát, aki barátságos és közvetlen volt, amikor a kilencvenes években kétszer is ellátogatott Magyarországra. 

Annak idején a Hello! magazin egyik különszámában számolt be arról, hogy Károly herceg és felesége az év májusában hazánkba érkezett. Ellátogattak a Bugacra, ahol többek között házi barackpálinkát kóstoltak, és Juhász László fogathajtó világbajnokkal megtekintették az ősi magyar háziállatokat, a szürkemarhákat és a mangalicákat. Budapesti tartózkodásuk során megnézték a magyar koronázási ékszereket, amelyeket akkor még a Nemzeti Múzeumban állítottak ki. 

Amíg Károly herceg tárgyalt, a hercegnő ellátogatott a Vásárcsarnokba, a világ egyik legszebb villamosvonalán, a 2-esén is utazott pár megállót, valamint bekukkantott a Mafilm Stúdióba is, ahol Makk Károly a Magyar rekviem című magyar-német történelmi drámáját forgatta. 

1992-ben Károly nélkül, egyedül látogatott el Magyarországra. Tiszteletét tette a nagyatádi menekülttáborban, és ellátogatott a Pető Intézetbe. Göncz Árpáddal ebben az évben is találkozott, a köztársasági elnök társaságában jelent meg az Operaházban – a hercegnő ugyanis hivatalosan a Brit Balett Társulatot kísérte el hazánkba. 

Diana közvetlenségével és szerénységével minden hazánkfiát lenyűgözött, és amikor arról volt szó, igazi hercegnőként, tiarával a fején jelent meg. Nézd meg, milyen estélyi ruhákat viselt magyarországi tartózkodásai során!

Ezt is szeretjük