Rohammentő vitte kórházba! Balesetet szenvedett a magyar műsorvezető
Dévényi Tibor két métert zuhant a színpadról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Súlyos balesetet szenvedett Dévényi Tibor, akit rohammentő vitt a kórházba, adta hírül a Blikk.

A bulvárlap információi szerint a 64 éves lemezlovas csütörtökön a Fridge Fesztivál keretén belül keverte a zenéket, amikor lezuhant a színpadról.

Megúszta komolyabb sérülések nélkül

A Három kívánság egykori műsorvezetője kétméteres magasságból esett le, és habár most még erős fájdalmai vannak, megúszta a balesetet komolyabb sérülések nélkül.

Elmondása szerint nem emlékszik pontosan, hogyan is történt az egész - váratlanul megcsúszott, ám amikor hátranyúlt, nem tudott miben megkapaszkodni.

- Nagyon fáj mindenem, erős fájdalomcsillapítókat szedek, de örülök, hogy ennyivel megúsztam - nyilatkozta a Blikknek.

Hozzátette, hogy nagyon megütötte a fejét, a karját és a bordáit, de még a háta is iszonyúan fáj, ám semmije sem tört el, és agyrázkódást sem kapott.

Nem ivott egy kortyot sem

Sokakban felmerült a gyanú, hogy Dévényi Tibor talán ittas állapotban szenvedett balesetet, ám ezeket a rosszindulatú pletykákat rögtön eloszlatta.

- Többen azt találgatták, hogy ihattam előtte. Nos, kijelenthetem, erről szó sincs. Jobban jártam volna talán, ha iszom egy pohárral, mert nem lettem volna olyan feszült - öntött tiszta vizet a pohárba.

Majd hozzátette, hogy egyébként sem ihatott aznap, mert a fellépés előtt Alekosszal forgatott, így aztán szó sem lehetett ilyesmiről.

Ezt is szeretjük