Deutsch Anita és Kinizsi Ottó 20 éve egy pár: ezért kellett titkolniuk, hogy egymásba szerettek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó szerelme a Barátok közt alatt bontakozott ki. Kollégájuk viszont ezt nem nézte jó szemmel.

deutschh

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó már az első pillanatokban érezték, hogy valami különleges van köztük. 

A sztárpár 2004-ben mondta ki egymásnak a boldogító igent, házasságuk azóta is töretlen.

A színésznőt 2001-ben, 27 évesen válogatták be az RTL sorozatába, a Barátok köztbe, ő alakította Szilágyi Andrea karakterét. Ekkor ismerkedett meg a nála nyolc évvel fiatalabb Kinizsi Ottóval, aki 1999-től Balassa Imit játszotta a szériában. A színésznő a Story magazinnak mesélt arról, hogy miért is kellett sokáig titokban tartaniuk a kibontakozó románcukat.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó kapcsolata

Deutsch Anita már a közös munka első pillanataiban tisztán érezte, hogy a színésszel több van köztük, mint kölcsönös szimpátia. Mindketten nagyon boldogok és kiegyensúlyozottak voltak, amikor egymás társaságában tölthettek időt.

- Jól elvoltunk egymás társaságában, sokat hülyéskedtünk, éreztük, milyen jó a másik közelében lenni. Azt tudtuk, hogy nem vagyunk közömbösek egymás számára, de még akkor sem fordult meg a fejünkben, hogy bármi komolyabb legyen közöttünk. Pedig amikor Ottóval voltam, éreztem, hogy feltöltődöm.

Azonban a Barátok közt producere, Kalamár Tamás egyáltalán nem nézte jó szemmel kollégái viszonyát. 

- Nagyon mérges volt ránk, ellenezte az egészet. Azt hitte, hogy ez csak egy fellángolás. Nem akarta, hogy nyilvánosságra kerüljön a dolog, hiszen akkor élte fénykorát a sorozat, ráadásul a nézők a karaktereinkkel azonosítottak minket. Ma már, akárcsak a családunk, örül nekünk, és büszke rá, hogy neki is benne van a keze abban, hogy összejöttünk.

Völgyi Zsuzsi sokáig titkolta párját

Völgyi Zsuzsi egy ideig rejtegette a reflektorfény elől szerelmét.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük