Deutsch Anita közel az 50-hez is gyönyörű: Kinizsi Ottó szerelmesen csodálja friss fotójukon

Deutsch Anita idén augusztusban ünnepli 50. születésnapját, most pedig férjével a 20. házassági évfordulójukat.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a 20. házassági évfordulójukat ünnepelték Szicíliában, a színésznő közel az ötvenhez is igazi természetes szépség.

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó

Deutsch Anita 27 éves volt, mikor megkapta Szilágyi Andrea szerepét a Barátok köztben, itt ismerkedett meg a nála nyolc évvel fiatalabb, Balassa Imit játszó Kinizsi Ottóval. Már a kezdetektől fogva érezték a szikrát kettejük között, kapcsolatuk hamar szerelemmé szövődött. 2004-ben házasodtak össze, azóta is boldogságban és harmóniában élnek együtt, két lányuk született, Hanni és Emma Anna. 

Idén nyáron húszéves házasok, a kerek évfordulót pedig a gyönyörű Szicíliában ünnepelték meg, ahonnan közös fotókat is megosztottak. Deutsch Anita és Kinizsi Ottó Modicából posztoltak, egy gyönyörű épület előtt fotózkodtak. A képeken látszik, hogy az idén augusztusban ötvenéves Deutsch Anita gyönyörű, természetes szépség, nem is véletlen, hogy férje húsz év után is szerelmes szemekkel néz rá. 

A fotóválogatás alatt rengetegen gratuláltak nekik az együtt töltött húsz évért, még Ábel Anita is kommentelt. "Annyira…nagyon" - írta a színésznő-műsorvezető a fotók alá, kommentjét rengeteg szívecskével látta el. 

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita lányai gyönyörűek: Emma 19, Hanni 14 éves

Kinizsi Ottó és Deutsch Anita lányainak arcát ritkán látni. A színésznő mutatott most róluk friss fotót.

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük