Felismered a Barátok közt 3 tinisztárját? Gyönyörű édesanya lett belőlük

Közös képen a sikersorozat egykori tinisztárjai, Lékai-Kiss Ramóna, Nyári Dia és Szabó Erika.

Barátok közt tinisztárjainak fotója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Több színész és színésznő is a Barátok köztnek köszönheti ismertségét, sokan még tiniként tűntek fel a sikersorozatban. Az alkotás 23 évadon keresztül kötötte le a nézők figyelmét nap mint nap a képernyők előtt, így a fiatalabb szereplők szinte a szemük előtt nőttek fel.

Barátok közt tinisztárjainak fotója

A sorozat utolsó epizódja 2021-ben futott le. A szereplők sokszor cserélődtek az évek alatt, többek karrierje más irányt vett, a tinisztárok többsége pedig mára családot alapított.

Nagy Alexandra, a sorozat Alíza a napokban újra összehozta a csapat nagy részét. Így született meg az a közös fotó is, melyen Deutsch Anita mellett a sorozat egykori tinisztárjai, Lékai-Kiss Ramóna, Nyári Dia és Szabó Erika mosolyognak.

A Szentmihályi Zsófit, Holmann Hannát és Mátyás Tildát alakító színésznők mára mindannyian édesanyák lettek, és bár eltelt jó pár év a sorozatbéli szereplésük óta, ugyanolyan bájosak.

Konta Barbara a Barátok közt tinisztárja volt: 41 évesen ezzel keres pénzt külföldön

Konta Barbara már rég felhagyott a színészettel, de nem hiányzik neki, élvezi civil munkáját.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Róka László

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük