Deutsch Anita és a 8 évvel fiatalabb Kinizsi Ottó 18 éve szerelmesek - A korkülönbség nem akadály
Kinizsi Ottó és Deutsch Anita 18 éve szerettek egymásba, két évvel később pedig összeházasodtak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kinizsi Ottó 1999-ben, Deutsch Anita 2001-ben csatlakozott a Barátok közt stábjához. 18 évvel ezelőtt, a forgatások során szerettek egymásba. Sokan nem jósoltak nekik nagy jövőt, mert a színésznő nyolc évvel idősebb a színésznél, aki megismerkedésükkor még csak húszéves volt. 

Az idő őket igazolta, a korkülönbség ma sem jelent akadályt. Egymásra találásuk után két évvel összeházasodtak, Emma lányuk 2005-ben, Hanni 2010-ben született. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó házassága

Deutsch Anita a Story magazinnak elárulta, hogy náluk is akadnak nehéz időszakok, sok mélypontjuk volt már, de sosem adták fel. A türelem és a kompromisszum nélkülözhetetlen a kapcsolatukban, és egyikük sem korlátozza a másikat. 

- Az esztendők során mindketten rengeteget változtunk, de a kellő szabadságot továbbra is meghagyjuk a másiknak. Ottó is, én is azt csinálhatjuk, amit szeretünk, és ha úgy adódik, akár külön is elmegyünk szórakozni. Volt rá példa, hogy három hétre elutaztam egyedül, akkor Ottó vette át az otthoni szerepemet, de olyan is előfordult, hogy a munkái miatt hónapokon át kellett őt a családban helyettesítenem - mesélte a hetilapnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A lányaikat nagy egyetértésben nevelik. Az édesapa a szigorúbb, de nem tiltással nevelnek, hanem észérvekkel próbálják meggyőzni a gyerekeiket, és a saját tapasztalataikat is megosztják velük, arra törekednek, hogy ne legyenek tabutémák. 

Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a 2018-as Story-gálán.
Deutsch Anita és Kinizsi Ottó a 2018-as Story-gálán.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Ottó rengeteget dolgozik, erősen munkamániás. De a lányokat illetően mindenben közösen döntünk: a legfontosabb, hogy egészséges, baráti kapcsolatban legyünk velük. 

A Barátok közt sztárjainak gyönyörű lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép lányokká cseperedtek Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányai, valamint megnézheted a Barátok közt többi jelenlegi és egykori szereplőjének felnőtt vagy éppen kamasz lányait is.

Ezt is szeretjük