Az 58 éves Détár Enikő falatnyi miniruhában: elképesztően szexi
Détár Enikő egy fekete miniruhában mutatta meg, mennyire vonzó nő.

detar-eniko-coverr
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő évtizedek óta hazánk egyik közkedvelt színésznője. A rajongók kortalan nőiessége és természetessége miatt is szeretik.

Az 58 éves sztár gyakran posztol magáról csinos képeket a közösségi oldalaira, amelyekért a rajongók mindig odáig vannak.

Détár Enikő miniruhában

Détár Enikő szexi képet osztott meg a Facebook-oldalán, amelyen egy fekete miniruhában, egy széken ülve pózol. Ez az összeállítás tökéletesen kihangsúlyozta hosszú lábait és csinos alakját.

 „Nincs olyan, hogy tökéletes szépség, furcsaság nélkül.” (Edgar Allan Poe) Nekem is megvannak a furcsaságaim és akik igazán közel állnak hozzám, tudják és megbocsátanak” - írta a képhez.

A dicsérő kommentek nem maradhattak el, többen megjegyezték a szexi fotó láttán, hogy a színésznőnek irigyelni való lábai vannak.

 „Azok a lépők!”

„Nagyon szexi és szép nő vagy Enci! Büszke lehetsz magadra.”

„Ki ez a csúcs csajszi?” - kérdezte egy kommentelő.

Détár Enikő és Rékasi Károly kapcsolata

Álompár - ezt a szót gyakran hallhattuk Détár Enikővel és Rékasi Károllyal kapcsolatban. 30 évig tartó házasságuk sokáig megingathatatlannak tűnt, épp ezért mindenkit váratlanul ért, amikor 2013-ban bejelentették, elválnak. Kapcsolatukból két gyermekük született, Zsigmond és Eszter örök kapocsként köti össze őket. Már mindketten felnőttek, és a maguk útját járják. 

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük