Az 58 éves Détár Enikő a türkiz estélyiben: nagyon dögös a kommentelők szerint

Détár Enikő egy élénk színű estélyi ruhában mutatta meg, mennyire vonzó nő.

Détár Enikő estélyi ruhában
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Détár Enikő évtizedek óta hazánk egyik közkedvelt színésznője, akit rajongói kortalan nőiessége, ragyogása miatt is nagyon szeretnek. 

Gyakran posztol magáról csinos képeket az Instagramra, legutóbb egy igazán feltűnő, türkiz estélyiben mutatta meg tökéletes alakját. 

Détár Enikő estélyi ruhában

Détár Enikő egy egész fotósorozatot posztolt az Instagram-oldaláról arról a napról, amikor ezt a szexin dekoltált, türkiz estélyit viselte. Vörös hajához nagyon szépen passzolt ez az árnyalat, a rajongói agyondicsérték. 

 „Nőnek lenni jó, nagyon jó. +50 éve csiszolom és alakít az élet. Olyan vagyok amilyenné formáltam magam és alakítottak a találkozások, dolgoznak rajta rendezők. Kalandos kis életem van, sok eseménnyel, sok színnel és nem csak ragyogással és én szeretem” - írta egyik fotója mellé az 58 éves sztár, a kommentelők pedig egyetértettek vele. 

 „Drága Enikő! Csodálatos művésznő vagy, csodálatos ember ,csodálatos gondolatokkal. Nekem példakép vagy” - áradozott az egyik hozzászóló.

Détár Enikő fia, Zsigmond

Ritkaságnak számít, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly fiát friss fotókon láthassuk. Zsigmond kerüli a nyilvánosságot, csak néhanapján olvashatunk róla a lapok hasábjain.

Détár Enikő és Rékasi Károly fia friss fotókon: a 21 éves Zsigmond helyes, mint az apja

Détár Enikő és Rékasi Károly fia édesanyja új fotóin egy az egyben olyan, mint az édesapja.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük