Az 58 éves Détár Enikő a türkiz estélyiben: nagyon dögös a kommentelők szerint
Détár Enikő egy élénk színű estélyi ruhában mutatta meg, mennyire vonzó nő.

detar-eniko-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Détár Enikő évtizedek óta hazánk egyik közkedvelt színésznője, akit rajongói kortalan nőiessége, ragyogása miatt is nagyon szeretnek. 

Gyakran posztol magáról csinos képeket az Instagramra, legutóbb egy igazán feltűnő, türkiz estélyiben mutatta meg tökéletes alakját. 

Détár Enikő estélyi ruhában

Détár Enikő egy egész fotósorozatot posztolt az Instagram-oldaláról arról a napról, amikor ezt a szexin dekoltált, türkiz estélyit viselte. Vörös hajához nagyon szépen passzolt ez az árnyalat, a rajongói agyondicsérték. 

 „Nőnek lenni jó, nagyon jó. +50 éve csiszolom és alakít az élet. Olyan vagyok amilyenné formáltam magam és alakítottak a találkozások, dolgoznak rajta rendezők. Kalandos kis életem van, sok eseménnyel, sok színnel és nem csak ragyogással és én szeretem” - írta egyik fotója mellé az 58 éves sztár, a kommentelők pedig egyetértettek vele. 

 „Drága Enikő! Csodálatos művésznő vagy, csodálatos ember ,csodálatos gondolatokkal. Nekem példakép vagy” - áradozott az egyik hozzászóló.

Détár Enikő fia, Zsigmond

Ritkaságnak számít, hogy Détár Enikő és Rékasi Károly fiát friss fotókon láthassuk. Zsigmond kerüli a nyilvánosságot, csak néhanapján olvashatunk róla a lapok hasábjain.

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük