A dögös magyar énekesnő összeállt a Voice felfedezettjével
Dér Heni összeállt a Voice című műsorban feltűnt énekessel, Burai Krisztiánnal.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Összeállt Dér Heni énekesnő és a Voice című műsorban feltűnt énekes, Burai Krisztián.

A szakmai körökben csak Kicsi nyúlnak nevezett fiatal tehetség jó ideje zenei producerként is tevékenykedik.

Összeállt a Voice felfedezettjével

A Megasztár első szériájában megismert énekesnő az év elején kezdett szólókarrierbe. Nem pusztán zeneileg váltott stílust, de külsőre is, hiszen sokkal nőiesebb lett. 

Úgy tervezte, a Sugarloaf zenekarral is tovább folytatja zenei pályafutását, ezért mindenkit váratlanul ért augusztus eleji bejelentése, mely szerint kilenc év után kiválik az együttesből, hogy szólókarrierjére koncentrálhasson. 

Első bemutatkozó dala, a Turn It Up, nem várt sikert hozott számára és a video-megosztó oldalakon már hetek alatt remek nézettséget produkált. Már készül a következő dallal, amit még ütősebbnek ígér.

Mivel a hip-hop műfaja új számára, természetesen segítséget kért olyan kollégáitól, akik már jártasabbak benne.

- Felhívtam Király Viktort, mert egy hip-hop zenei kérdésben tanácsot akartam kérni tőle, hiszen ő Amerikában élt, és mindent tud erről az életérzésről. Nagyon szeretem azt a stílust, amit képvisel. Szóba került minden, a zene, a magánélet, a koncertek. Beszélgetésünk végén ő ajánlotta nekem "Kicsi nyulat", hogy hallgassam meg, mert van egy-két nagyon jó dala - mesélte.

Zeneszerző és producer

Érdekesség, hogy Dér Henihez hasonlóan a Kicsi nyúlnak nevezett Burai Krisztiánt is tehetségkutatókban, a TV2 csatornán futott Megasztár 5-ben és The Voice-ban ismerte meg a nagyközönség.

A 30 éves énekes az Eurovíziós Dalfesztivál idei hazai válogatójában, az M1-en futott A Dalban is feltűnt. Nem csak maga ragad mikrofont, de zenei producerként és zeneszerzőként is dolgozik. Dolgozott együtt többek közt a Király testvérekkel, Csonka Andreasszal, Lakatos Yvette-tel. Kállay-Saunders Andrással együtt írták az énekes idei eurovíziós versenydalát, az I Love You-t is.

- Rögtön volt közös témánk, szinte azonos hullámhosszra kerültünk. Több rejtett kinccsel lepett meg, amelyek elvarázsoltak. Ilyet szerettem volna, amelyben énekelhetek, és az a hip-hop stílus is ott rejtőzik, amit itthon képviselhetek - elevenítette fel Dér Heni az első találkozást.

- Azonnal bementem a stúdióba és egy kis változtatással, korrigálással felénekeltem az egyik dalt. Elfogultság nélkül mondhatom, nagyon jó lett! Több zenei szakember véleményét kikértem, és sokat sejtetően, megnyugtattak! - mondta a 27 éves énekesnő.

Dér Heni nem csaj új dalokon dolgozik, készül a TV2 új, Sztárban Sztár című, pénteken induló showműsorára. A zsűritagok, Liptai Claudia, Hajós András, Lakatos Márk és Majka is izgatottan várják a produkciókat, amelyben a versenyzőket profi csapat - sminkesek, maszkmesterek, fodrászok, stylistok - segítik az átváltozásokban, hogy kinézetükben is megtévesztésig hasonlítsanak ahhoz, akinek a dalát előadják.

Fotó: Bencze Zoltán

Ezt is szeretjük