Szexisebb, mint valaha! A magyar énekesnő látványosan átalakult
Dér Heni szólókarrierbe kezdett, aminek köszönhetően igazi bombázóvá vált.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dér Heni megvalósítja gyerekkori álmát, és szólókarrierbe kezdett. Az új albumhoz pedig új külső dukált.

A sztár úgy döntött, hogy megmutatja azt az énjét, amit eddig eltakart a világ elől, és igazi bombázóvá alakult át.

Elnyomta nőiességét

A 27 éves énekesnő mindent megtett, hogy erősnek lássák, úgy érezte, ez az egyetlen módja annak, hogy egyedül is megállja a helyét. Mivel családja a Vajdaságban maradt, magának kellett megoldania, hogy meglegyen a mindennapi betevője.

- Bizalmatlanságból fakadóan, és hogy nem voltak mellettem minden percben a szüleim, kicsit keményebb lettem, és a nőies énem háttérbe szorult. Mindig attól féltem, hogy ha nőcisebben viselkedem, akkor gyengébb leszek - mesélte a Feminának adott interjújában.

A Megasztár egykori énekese most jutott el arra a pontra, hogy megmutassa, ki ő valójában, és hogy szabadjára engedje a benne élő bombázót. Az átalakulásban barátnője, a divattervező Bráz Alexandra támogatta.

A sztár az interjúban elmesélte, most érett meg arra, hogy szólókarrierbe kezdjen, melynek során nem kell kompromisszumokat kötnie, és teljes mértékben megvalósíthatja saját terveit és ötleteit, önmaga lehet. Az új album pedig egy jó csatorna arra, hogy kommunikálja valódi stílusát.

Igazi bombázó

Az eddig kicsit fiúsan vagány énekesnőből igazi díva lett. Barna, félhosszú hajából hosszú, szőke tincseket varázsolt, alakját pedig edzéssel formálta tökéletessé. Ez már rég motoszkált a lány fejében, de most hozta úgy a sors, hogy meg tudta valósítani gyerekkori álmát.

Új számaival a hiphop felé vette az irányt, melytől sokan féltik, hiszen ez a zenei műfaj nem tartozik a mainstream vonalba, ennek ellenére az énekesnő cseppet sem aggódik.

- Ha ezt most nem csinálom meg, akkor lehet, hogy nem leszek teljes értékű, boldog ember - tette hozzá a híresség.

A Feminának adott interjújában határozottan leszögezi, hogy nem kell aggódniuk a Sugarloaf-rajongóknak, hiszen nem fordít hátat a zenekarnak, sőt, mióta álmai valóra váltak, sokkal nagyobb kedvel és több energiával veti bele magát az együttessel kapcsolatos munkálatokba is.

Szólókarrierje első klipje, amelyben már a megújult Dér Heni látható, május közepén jelenik meg.

Ezt is szeretjük