Élő adásban osztotta ki műsorvezetőtársát Demcsák Zsuzsa! Betelt nála a pohár
Demcsák Zsuzsa kiosztotta Berki Krisztiánt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kissé szürreálisan sikerült a FEM3 Café műsorának felkomferálása, az előzeteseben ugyanis Demcsák Zsuzsa nyíltan sértegette Berki Krisztiánt.

A szócsatába végül Czippán Anett is beszállt, aki gunyoros megjegyzéseket tett a botrányhősre.

Kamerák előtt szólt be

Az a nézők számára is hamar egyértelművé vált, hogy Demcsák Zsuzsa nem veszi jó néven, hogy éppen Berkivel kell majd műsort vezetnie, ezért kóstolgatta a celebet.

- Nekem teljesen mindegy, hogy itt van vagy nem, egy tál mogyoró is elég nekem ahhoz, hogy elvezessem a műsort - tette helyre a szerénységet hírből sem ismerő Berki Krisztiánt.

Az Éden Hotel műsorvezetője már előző nap kihúzta a gyufát Demcsáknál azzal, hogy egy magáról készített fotót adott neki azzal a szöveggel, tegye ki a gyerekei szobájába, hogy legyen egy példakép, akire Demcsák gyerekei felnézhetnek.

Berki nem csak Demcsákkal szemben tiszteletlen, saját gyermeke édesanyját, Hódi Pamelát is folyton lejáratja. Legutóbb leereszkedő hangnemben nyilatkozott arról, miért segített a nőnek állást szerezni.

- Fontos számomra, hogy Pamelát vissza tudjam vezetni a társadalomba, újra pénzt keressen, hogy ne mindig az én pénztárcámat kelljen kinyitni - nyilatkozta a Borsnak.

De az Éden Hotel műsorban végzett munkájáért kapott juttatással is kiverte a biztosítékot, a hírek szerint 30 millió forinttal lett gazdagabb.

- A szerződésemről nem beszélhetek, de egyértelmű, nem azért dolgozom, hogy elfáradjak. Természetesen nem gombokért vállaltam ezt a feladatot - mondta.

Ezt is szeretjük