Demcsák Zsuzsa nem rejtette véka alá véleményét Győrfi Pálról
Demcsák Zsuzsa a Vacsorakirályban azt mondta, Győrfi Pál mindent megeszik, amit elé raknak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A Life TV Vacsorakirály című műsorában péntek este Demcsák Zsuzsa látja vendégül a műsor szereplőit: Kocsis Korinnát, Nyári Diát, Kerényi Miklós Mátét és Győrfi Pált. Az utóbbiról a műsorvezető az adásban kendőzetlenül elmondja a véleményét. 

Arra is fény derült, hogy az Országos Mentőszolgálat szóvivője miért ideális vendég, és miért nem válogatós, ha ételről van szó. 

Demcsák Zsuzsa szerint Győrfi Pál mindent megeszik

- Az biztos, hogy a leghálásabb vendég díját Pali kapja a héten - mondja Nyári Dia a vacsora közben, akinek a véleményét mindenki osztja. 

demcsak-zsuzsa
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

- Tényleg mindent megeszik, amit elé raknak! Már csak azért is, mert megtiszteli a másik embert ezzel. Meg valószínűleg elég nagy a spektrum, amin ő mozog, tehát nem annyira döntötte még el, hogy ő mit szeret, vagy mit nem szeret az ételek tekintetében, ezért aztán mindent szeret - ez már Demcsák Zsuzsa véleménye Győrfi Pálról a kulisszák mögött. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Az OMSZ szóvivője magyarázatot is ad vacsoratársainak arra, miért nem válogatós. 

- Szolnokon voltam katona másfél évig. Ha kívánjátok, mesélek a gasztronómiai élményeimről. Nagyon alacsonyra került az ingerküszöb. 

A légi felderítőkhöz került: egy helyen volt a deszantosokkal, de nem közéjük tartozott, csak az ebédlőben látta őket, ahol mindig kicsit irigykedett, mert nekik mindig járt valami plusz, például csokoládé. És hogy mi volt Győrfi Pál dolga a felderítőknél?

gyorfi-pal
Fotó: Life TV/Vacsorakirály

- Morzéztam. Már akkor is kommunikációval foglalkoztam - poénkodik a műsorban.  

Győrfi Pál lányai

Az OMSZ szóvivője négygyerekes édesapa: első házasságában született fia, Dani már felnőtt, 23 éves, megvan a saját élete, míg második feleségétől, Adrienntől született három gyermeke még kisiskolás. Ádám 2009-ben, Aliz 2011-ben, Lilla 2013-ban látta meg a napvilágot. 

Ezt is szeretjük