Demcsák Zsuzsa először beszélt a válásáról: kiderült, van-e esély Krishannal az újrakezdésre

Demcsák Zsuzsa elárulta, milyen a kapcsolata jelenleg Krishannal.

demcsak-zsuzsa-cover3
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Demcsák Zsuzsa 2019-ben az Ázsia Expressz játékosaként ismerte meg második férjét, Krishant, akivel még a forgatáson egybekeltek egy indiai ceremónián. A férfi 2020-ban Magyarországra költözött, pontosan az első évfordulójukon hazánkban is összeházasodtak.

A műsorvezető 2022 októberében jelentette be a közösségi oldalain, hogy három év házasság után elválnak. "Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását" - írta akkor a tévés.  

Demcsák Zsuzsa a válás után

A 44 éves sztár először a HOT! magazinnak mesélt arról, hogyan érzi magát a válás után, és mi segítette át a nehéz időszakon. 

demcsak-zsuzsa-krishan
Fotó: Profimedia

- Szerelemmel most nem foglalkozom. Nincs még nyitva a szívem. Krishan emberileg magasra tette a lécet, nehezen tudom elképzelni, hogy valaki ezt megugraná. Tudom, hogy a továbblépésre kellene gondolni, hiszen senki nem akar egyedül maradni, egyedül megöregedni, de ettől egyelőre nem félek. Lelkileg én még mindig kötve vagyok.

Nagyon sok munkája van, minden egyes napja be van táblázva, ezért a szerelmet most egyelőre parkolópályára tette - már csak azért is, mert Krishannal még mindig kötődnek egymáshoz.

Nagyon szeretjük és tiszteljük egymást, szinte mindennap beszélünk.

- Meglátjuk, mit hoz a jövő, de most ez a szakmai teremtő fázis van, ez tesz boldoggá.

A cikk az ajánló után folytatódik

Demcsák Zsuzsa sosem unatkozik, izgatottan veti bele magát a vállalkozásába, amelyet szüleivel közösen folytat, ezzel is elterelve figyelmét a válásról.

- Végre megvan a honlapom, ahol műsorvezetői tanfolyamot is tervezek indítani. A szüleimmel közös vállalkozásban pedig a KKV-szektornak szóló konferenciákat szervezünk.

Tudtad, miket változtatott meg Demcsák Zsuzsa az arcán?

Sokan észrevették, milyen kisimult és fiatalos a tévés megjelenése. Demcsák Zsuzsa elárulta, nem véletlen a változás: dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebészhez fordult. Előtte-utána fotói magukért beszélnek.

Cover-kép: Profimedia

Ezt is szeretjük