Demcsák Zsuzsa smink nélkül: nem sokszor áll így kamera elé

Demcsák Zsuzsa Lilu kedvéért mutatta meg, milyen az arca szépítkezés előtt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan gondolják azt, a szórakoztatóiparban a műsorvezetőknek van a legkönnyebb dolguk: csak bemennek a stúdióba, szólítják a műsor fellépőit vagy vendégeit, és közben mindössze annyi a dolguk, hogy pár szellemes megjegyzéssel színesítsék a produkciót. Ez azonban korántsem ilyen egyszerű, ez a szakma hatalmas felkészültséget, talpraesettséget és színpadi jelenlétet kíván.

Utóbbihoz hozzátartozik a makulátlan megjelenés. A különböző show-k háziasszonyai mindig tökéletes frizurával, a legtrendibb szerelésekben és makulátlan sminkben állnak kamera elé. Épp ezért sok tévés esetében a közönségnek elképzelése sincs arról, vajon hogyan néznek ki, ha épp nem a képernyőn látjuk őket.

Demcsák Zsuzsa így néz ki smink nélkül

Demcsák Zsuzsa a ’90-es évek vége óta a média világában dolgozik. Pályafutása a TV2-n futó Ford Boyard - Az erőd című műsorral indult, azóta több különböző műfajú produkcióban viszontláthattuk, mindig tökéletes külsővel. Gyönyörűen kifestve jelenik meg a kamera előtt minden alkalommal, így nem is feltételeznénk róla, hogy a mindennapokban nem szokott pepecselni a szépítkezéssel.

demcsák-1
Fotó: YouTube/Liluland

Lilu Makeup/Down című YouTube-műsora kedvéért mutatta meg, milyen, ha egy gramm alapozó sem fedi a vonásait, és itt avatta be a csatorna nézőit abba is, hogy a legújabb kozmetikumokat és bőrápolási termékeket 15 éves kamasz lánya, Tamara által ismeri.

- Akkora adomány az élettől, hogy egy olyan lányt, egy olyan nőt kaptam, akitől ezeket a női apró finomságokat tanulom - mesélte a műsorban.

demcsák-2
Fotó: TV2/Dancing with the Stars

Arról is beszélt, hogy ő a természetes szépség híve. Első dolga munka után otthon, hogy lemossa a sminket az arcáról. Egyrészt, mert a családja jobban szereti natúr vonásait, másrészt ő is így érzi komfortosan magát.

Műsorvezetők smink nélkül

Képes összeállításunkban olyan sztárokat láthatsz, akiket a televízióban tökéletes sminkkel és frizurával láthatsz, de vállalják természetes arcukat is. Íme Ördög Nóra, Kiss Ramóna vagy Gelencsér Tímea smink nélküli fotója.

Ezt is szeretjük