Debreczeni Zita dögös a vörös miniruhában: a Miss Balaton Winter Partyn vonzotta a tekinteteket

Képeken a Miss Balaton Winter és Calendar Partyjának sztárvendégei, dögös ruhákat vonultattak fel az eseményen.

debreczeni-zita-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Annak ellenére, hogy a járványhelyzet nem tette lehetővé sem tavaly, sem az idei évben, hogy augusztusban új királynőt válasszanak, a Miss Balaton csapata 2021-ben is megtartotta a már hagyománynak számító Winter és Calendar Partyját, amelynek a Société Budapest adott otthont.

Ahogy az évzáró esemény elnevezése is jelzi, a Miss Balaton szépségei itt mutatták be a 2022-es naptárukat, amelyet édeni környezetben, a Maldív-szigeteken fotóztak. A királynők és a versenyzők novemberben utaztak el Dél-Ázsiába, hogy paradicsomi környezetben készíthessék el a jövő évi kalendáriumot.

Debreczeni Zita a Miss Balaton Winter Partyn

A zártkörű partira természetesen a verseny mentora, Epres Panni és koordinátora, Lipcsei Betta is hivatalos volt. Valamint számos sztárvendég is tiszteletét tette. Többek között Debreczeni Zita is megjelent, aki vörös miniruhájában minden tekintetet magára vonzott. Az Instagramon sem győzte bezsebelni a bókokat, a követői elhalmozták a dicséreteikkel.

"Azt a mindenit anyuka, hát, de jól nézel ki!" - bókolt neki az egyik hozzászóló, míg mások azt írták, hogy csak úgy ragyogott a szexi szettben.

Képes összeállításunkban nemcsak Debreczeni Zitát, hanem a Miss Balaton Winter és Calendar Partyjának többi gyönyörű sztárját is megnézheted.

Ezt is szeretjük