Schumacher fia gyönyörű magyar sportolóba szerelmes - Így jöttek össze Viviennel
David Schumacher és Keszthelyi Vivien 2018 elején szerettek egymásba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ralf Schumacher fia, David Schumacher fülig szerelmes a magyar Keszthelyi Vivienbe, kapcsolatuk 2018 elején kezdett bimbózni. Mind a ketten sportolók, ennek is köszönhetik, hogy összesodorta őket az élet. A 17 esztendős David apja és nagybácsija, Michael Schumacher nyomdokaiba lépett, jelenleg Formula-4-es pilóta, de a szakértők szerint jó eséllyel bekerülhet a Formula-1-be is. A decemberben 18. szülinapját ünneplő Vivien pedig már hat éve autóversenyző, az Audi Sport Racing Academy tagja.

Így alakult ki a szerelem közöttük

A gyönyörű Keszthelyi Vivien a FEM3 Caféban mesélt egy kicsit a kapcsolatáról. Elmondta, hogy szerelme is ott szokott lenni a versenyeken a szülei mellett, így van ideje a magánéletére. Azt is elárulta, hogyan ismerkedtek meg.

- Úgy kezdődött, hogy a pályán megláttuk egymást, utána beszélgetni kezdtünk a közösségi oldalon, és arra jutottunk, hogy találkozzunk - mesélte a világ egyik legfiatalabb autóversenyzője.

keszthelyi-vivi-és-david-schumacher
Fotó: Instagram/David Schumacher, Instagram/Keszthelyi Vivien

Az első találkozó remekül alakult, hiszen a pár 2018 februárja óta együtt van, ez idő alatt pedig már nagyon jól megismerték egymást, a kapcsolatuk is komollyá vált.

- Az a legjobb benne, hogy mind a kettőnknek van egy hosszú távú célja, és támogatjuk egymást. Soha nem veszekszünk - mesélte a lány, aki azt is hozzátette, hogy teljesen megértik, ha nem tudnak egymással egy vagy két hétig találkozni az elfoglaltságaik miatt, így ez egyáltalán nem okoz konfliktusokat kettejük között.

Azt is elmondta, hogy a körülményeikhez képest sűrűn tudnak találkozni, ha hazamegy Debrecenbe a szüleihez, a párja is vele tart, de Vivien is járt már többször Schumacheréknél, így már a szülőkkel való találkozás is megtörtént.

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

A november 15-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. november 15. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük