Tóth Gabi először hallani sem akart új párjáról - Ezért szerettek mégis egymásba
Tóth Gabi először nem akart randizni Krausz Gáborral, az anyukájának köszönheti, hogy egymásra találtak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tóth Gabi élete harmincéves korára lett teljesen kerek: a zenei karrierje is szárnyal, a magánélete is harmonikus és boldog, több mint fél éve él nagy szerelemben Krausz Gáborral, a Séfek séfe mesterszakácsával. Pedig eleinte hallani sem akart a 36 éves fiatalemberről. Édesanyjának köszönheti, hogy végül mégis egymásra találtak, és nagybetűs szerelem lett az övék, mesélte a Best magazinnak

- Gábor először Facebookon írt rám, én pedig nem is akartam válaszolni. Azt mondtam, nincs nekem ehhez idegzetem, meg egyébként sem tudom, mit akarhatna tőlem egy ilyen jó csávó, aki minden lányt megkaphat. Anyu unszolt, hogy írjak vissza neki, mert nincs vesztenivalóm, meg azt is mondogatta, hogy nézzem már meg, milyen helyes pasi… - mesélte a hetilapnak Tóth Gabi. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#turistaskodtunk ❤️❤️👨🏻‍🍳🧑🏼😍

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

- Amikor megmutatta az üzenetet, azt kérdeztem tőle, mi bajod lehet, ha elmész kávézni vele, ráadásul bármi lehet belőle. Az járt a fejemben, hogy ez a fiú már érett, 36 éves, és pontosan tudja, mit jelent az ismertség, ami hatalmas előny, ugyanis Gabinak nem volt könnyű hírességként ismerkedni, ami szerintem nőként még nehezebb. A férfiak ugyanis nehezebben fogadják el az állandó fellépésekkel, próbákkal, hétvégi koncertekkel járó életmódot. Az urak többsége azt várja el, hogy a nő otthon legyen, tartsa rendben a házat, főzzön, intézze a ház körüli teendőket… Úgy látom, Gáborral nagyon jól megtalálták egymást - árulta el Erika, az énekesnő édesanyja. 

Ezt is szeretjük