Dancsó Péterre rá sem ismerni - Így nézett ki legelső videójában
Nyolc éve kezdett youtuberkedni Dancsó Péter, de egészen másképp festett akkor.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Alig találni olyan fiatalt ma Magyarországon, aki ne ismerné Dancsó Péter nevét. Miután nyolc éve elindította a Videómánia nevű YouTube-csatornáját, népszerűsége az egekbe szállt.

Évek óta a legnézettebb youtuberek élén áll, videóit több százezren nézik. Most a tévénézők is láthatják, az RTL Klub Álarcos énekes című vadonatúj produkciójának egyik zsűritagja, pontosabban nyomozója lett.

Így nézett ki Dancsó Péter

A kezdetek kezdetén, mielőtt meghódította volna az internetezők szívét, még egészen máshogy nézett ki. Legelső videóiban vicces filmkritikákat mondott fel, míg ma a magyar közéletet és a világsztárokat egyaránt nem kímélve mondja el a véleményét, hol ironikusan, hol kiparodizálva az adott témát. 

dancsó-péter-régen
Fotó: YouTube Videómánia

Pikírt humorát abban a videóban is megcsillogtatta, amelyben arról beszélt, miért vállalta a tévés szereplést.

dancsó péter álarcos énekes
Fotó: RTL Klub/Álarcos énekes

- Hogyha az RTL megkeres, hív, akkor azt el kell vállalni, nincs mese. Én a YouTube-ról ismerem Istenes Bencét, a lehető legjobb választás volt. A többiek idegesítenek, túl hangosak. Az a baj, hogy hallom a fülemben, mit ordítanak, a legjobb lenne, ha le lehetne tekerni a hangjukat - bolondozott a sármos YouTube-sztár.

Műsorvezetők régen és most

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak a VIVA TV legnépszerűbb férfi műsorvezetői.

Ezt is szeretjük