A magyar színésznő 4 hónapos kisfiával maradt egyedül - A nehéz időszakról vallott
Dancs Annamari színésznő így élte meg az elmúlt egy évet, miután a férje elhagyta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dancs Annamari és Kerényi Miklós Máté kisfia négy hónapos volt, amikor a színész úgy döntött, elhagyja a családját, és el akar válni. Az Operettszínház gyönyörű színésznőjének a kicsi Ádám adott erőt a nehéz időszakban. A FEM3 Caféban azt mondta, úgy érezte, a kisfiától még több szeretetdoppingot, életerőt kapott, mint korábban, hogy egyedül is tudja tovább folytatni. 

- Nagyon sok olyan pillanatom volt a nyáron, amikor zokogtam, és Ádám rám mosolygott, megölelt, én pedig azt mondtam: nem omolhatok össze, mert neki szüksége van egy kiegyensúlyozott és boldog édesanyára.   

dancs-annamari
Fotó: FEM3 Café

- Ha mérlegre teszem az elmúlt egy évemet, hogy mit kaptam, illetve mit vett el tőlem a Jóisten, akkor azt kell, mondjam, hogy szerencsés vagyok, mert van egy áldott jó kisfiam, aki két hét múlva lesz egyéves. Ő nagyon akart élni: koraszülött volt, rengeteg életerő van benne, rengeteg szeretet. Amióta megszületett, azt mondom: semmi hasznosat nem csináltam eddig az életemben, most van értelme annak, hogy élek, és ennek a csodálatos gyereknek vagyok az anyukája - mesélte a műsorban. 

A 36 éves színésznő azt is elárulta, hogy Ádám mindenben alkalmazkodott hozzá, egységet alkotnak, ennek is köszönheti, hogy novemberben visszatért a színpadra. 

- Amikor a Rebecca című musical főszerepét próbáltam, akkor nagyon sok olyan eset volt, amikor nem ért rá a bébiszitter, az apukája is elfoglalt volt, ezért be kellett vinnem próbára, és a kétórás korrepetíciót ő boldogan, mosolyogva végighallgatta, közben a földön széttépett pár kottát, a zongorán cseréltük a pelenkát, és pont a leghangosabb résznél, a fináléban elaludt. Nyilván a színházba még nem tértem vissza teljes erőbedobással, jelenleg három darabban játszom, a Rebeccában, a Csárdáskirálynőben és a Marica grófnőben, de jólesik az anyaságot és a hivatásomat lelkiekben is egyensúlyban tartani. Otthon vagyok a kicsivel, de azért dolgozom is  - árulta el a nézőknek. 

Az elmúlt egy évben több olyan magyar sztár is bejelentette, hogy tönkrement a házassága, akiről azt hittük, irigylésre méltó, harmonikus kapcsolatban él. 

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük