Dancs Annamari álomszép menyasszony volt: a színésznő Toszkánában ment férjhez

Dancs Annamari öt év után Olaszországban ment feleségül a párjához.

dancs-annamari-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dancs Annamari férjhez ment párjához, akivel öt év után keltek egybe. Az esküvőjüket Toszkánában tartották. 

A 42 éves színésznőnek ez a második házassága, 2016 júniusában ment feleségül Kerényi Miklós Mátéhoz. Kisfiuk csak pár hónapos volt, amikor elváltak útjaik. 

Dancs Annamari esküvője

A Budapesti Operettszínház gyönyörű sztárjára egy évvel később rátalált a szerelem, párjával először a 2019-es Story-gálán jelen meg. Olaszországot nagyon szeretik, többször nyaraltak ott, idén januárban egy nápolyi út után döntötték el, hogy belevágnak az esküvőszervezésbe. 

- Kedden nekiálltunk, majd Toszkánában - pontosan úgy, ahogy megálmodtuk - lefoglaltuk a templomot, megterveztük a menüt, szállást találtunk a násznépnek - mesélte a Best magazinnak Dancs Annamari, aki álomszép menyasszony volt a hófehér csipkeruhában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Az esküvőt Pisától 70 kilométerre, egy olasz családi panzióban tartották. Öt napon át, csütörtöktől hétfőig ünnepeltek, közben Olaszország legszebb helyeit is felkeresték. Az esküvő menüjét is olasz ételek alkották, de másnap az újdonsült férj bográcsban marhapörköltet főzött a násznépnek.

A színésznő csak azt sajnálta, hogy édesapja nem lehetett jelen, ő Sepsiszentgyörgyön maradt. 

- Olyan egészségi állapotban van, hogy nem vállalta az 1800 kilométeres utazást. Folyamatosan videótelefonáltunk, tudósítottunk, hogy mikor mi történik.

Nézd meg Tomán Szabina esküvői fotóit is!

A Toman Lifestyle alapítója, a Cápák között befektetője és párja, Szini Béla üzletember, vállalkozó május végén házasodott össze. A menyasszony egy Daalarna kreációban mondta ki az igent kisebbik lánya édesapjának. 

Cover-fotó: MTVA/Cseke Csilla

Ezt is szeretjük