"Van pofád ezt nyilatkozni?" Vajna Tímeának durván beolvasott a színész

Damu Roland levélben mondta meg a magáét Vajna Tímeának.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Idén áprilisban hagyta el a tököli börtönt Damu Roland, aki Vajna Timi megerőszakolásáért négy és fél évet kapott.

Damut 2012 márciusában ítélte a bíróság négy év hat hónap szabadságvesztésre, jó magaviselete miatt azonban három év után szabadult.

"Van pofád ez nyilatkozni?"

A színész a kezdetektől fogva próbálja bizonyítani, hogy Vajna Timi pár évvel ezelőtt ártatlanul vádolta meg, illetve juttatta börtönbe. Amíg Vajna neje nagyvilági életét élte, addig Damu Roland tehetetlen dühöt érzett a börtönben, miközben családja éhezett.

A színész levelet küldött a börtönből korábbi szerelmének, amikor ő címlapon nyilatkozta, hogy tette ellenére megbocsát Damunak - írja a Blikk.

- Eljátszottad az áldozat szerepét. (…) Nem félsz te Istentől? Nem félsz attól, hogy egyszer kiderül az igazság, és börtönbe kerülsz? Azt tudom, hogy ott már nagyon várnak téged! Egyébként mit is bocsátottál te meg nekem? Te hazudtál, te vádoltál hamisan!

Miért nem mesélsz az útleveles ügyedről? Ciki? Szégyen? Sok titkod van? Mondd, miért hallgatták le a telefonodat az NNI nyomozói? Mikor voltál te szépségkirálynő? Mikor voltál te modell? Mindent tudok rólad már. MINDENT! És van pofád azt nyilatkozni, hogy TE bocsátottál meg nekem? Én sosem bocsátok meg neked - olvasható a levél részlete Damu idén megjelent könyvében.

A Vajna Tímea nyaralós fotói felháborították az embereket

"Luxus rongyrázás!" Így nyaralt barátaival Vajna Timi.

Fotó:TV2/Frizbi Hajdú Péterrel

Ezt is szeretjük