Elszakadt a cérna Damu Rolandnál: nyílt levélben írta meg, hogy szerinte mi az igazság

Damu Roland a Facebookon levele megosztására kéri ismerőseit.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy szórakoztató hírportálon október 25-én jelent meg a Legjobb barátja rúgta ki a színdarabból Damu Rolandot című cikk, amely annyira kiakasztotta a 42 éves színművészt, hogy egy őszinte, de indulatos nyílt levélben reagált az "arctalan, valóságot elferdítő, hazugságokat" tartalmazó írásra.

Ami a tényeket illeti: a Jóban Rosszban egykori sztárját régi barátja, Szinovál Gyula kérte fel egy 1956-os színdarab főszerepére, aki "olvasópróba előtt egy nappal közölte, hogy a budakeszi önkormányzat felhívta őt, és arról tájékoztatták, hogy Damu Rolandot nem szívesen látná a budakeszi önkormányzat az ünnepi előadáson".

Damu Roland elmondása szerint Szinovál Gyula küzdött érte, és szörnyen megviselte az egész helyzet, illetve az a döntés, amire rákényszerítették. "Sírt ő is, én is", idézte fel emlékeit Damu Roland. A színész nyílt levelében teljes mellszélességgel állt ki azért a barátjáért, aki havi rendszerességgel küldött neki a börtönbe pénzt, csomagot, levelet, és többször meg is látogatta őt. A Facebookon megosztott véleményében arra kéri színésztársait, barátait, ismerőseit, hogy ne lájkolják, hanem osszák meg bejegyzését, mert szeretné, ha gondolatai és álláspontja minél több emberhez eljutna.

Itt olvashatod el, mi áll nyílt levelében:

"A barátságunk töretlen. Ma is találkoztunk", fogalmazott Damu Roland, aki elhatárolódik a szerinte valótlanságot állító hírportáltól, és azt ígérte, hogy a rendőrségen és a bíróságon vesz elégtételt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük