Damu Roland lánya már 7 éves: Majának nem könnyű együtt élnie a színész vezetéknevével

Damu Roland kislánya 2016-ban született. Majáról hivatalos gyámja, édesanyja testvére mesélt.

damu-roland-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"A világ legszebb kislánya, tiszta apja. Büszke vagyok rá, értelmet adott az életemnek" - nyilatkozta 2016-ban a Fókuszban a néhai Damu Roland, miután világra jött a gyermeke. Maja sosem ismerhette meg az édesapját, születése után pár hónappal már nem látogatta őt.

Damu Roland 2021. december 27-én hunyt el. Koronavírus miatt került kórházba, az állapota folyamatosan romlott, lélegeztetőgépre került, ám a szervezete feladta a harcot.

Damu Roland kislánya

Gyermeke 2023-ban tölti be a hetedik életévét, ebben az évben megy először iskolába. Maja édesanyjával Damu Roland a tárgyalásai alatt ismerkedett meg, Edinát a börtönben vette feleségül. Az asszony alkoholfüggőségben szenvedett, ami kapcsolatuk alatt rosszabbodott. A gyermekük gyámsági jogát ezért nővére, Katalin kapta meg.

Majáról nagynénje mutatott képeket az arca kitakarásával.
Majáról nagynénje mutatott képeket az arca kitakarásával.
Fotó: RTL/Fókusz

Edina leküzdte a függőségét, egy éve józan. Elhagyta a Damu nevet, és új életet kezdett: egy nagy cégnél takarító. Minden erejével azon van, hogy visszakapja lánya felügyeleti jogát. Majáról nagynénje, jelenlegi gyámja mesélt. 

- Együtt nőttek föl az én gyerekemmel, aki fiú, Maja úgy is viselkedik, imád focizni. Rendszeresen, mindennap le kell menni focizni.

A cikk az ajánló után folytatódik

Katalin arról is beszélt, Maja tudja, hogy az édesapja színész volt, emlékszik is az egyik fellépésére, amikor bohócmaszkban énekelt. Ugyanakkor a kislánynak nem könnyű együtt élnie a Damu vezetéknévvel.

damu-kislánya-2
Fotó: RTL/Fókusz

- Az öt év óvoda alatt - mert Maja egy évvel később megy most iskolába - kétszer hívták meg születésnapra. Karácsonykor mindenki mondott valami rövid kis szöveget, Maja meg ott állt. Pedig nem arról van szó, hogy ne tudná megtanulni.

A Jóban Rosszban és a Barátok közt színészeinek szerelme

A Jóban Rosszban Varga Emőke doktornőjét alakító Angyal Anita és a Barátok közt Harmath Árpádja, Földes Tamás négy évvel ezelőtt menthetetlenül egymásba szeretett. Húsz év a korkülönbség a színész javára.

Ezt is szeretjük