Dallos Bogi szülinapos fotója anyukájával: a 60 éves Ágnes elképesztően fiatalos

Dallos Bogi április 2-án ünnepli a születésnapját. Az énekesnő csodaszép fotót töltött fel, amelyen anyja és kisfia is szerepel.

Dallos Bogi anyjával a születésnapján
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ma, azaz április másodikán ünnepli 27. születésnapját Dallos Bogi: az ünneplés viszont már a húsvéti hosszú hétvégén elkezdődött. Tegnap tortázós képet osztott meg az oldalán, amelyen kisfiával és édesanyjával közösen szerepelt.

„Hálás vagyok a csodálatos családomért” - írta az említett fotóhoz. A felvételen anya és lánya egymás mellett ülve mosolyognak egymásra. Dallos Bogi karjában kisfiát tartja, míg Ágnes a kutyáját.

Dallos Bogi édesanyjával a születésnapján

Nem lehet egy dolgot kiemelni, hogy mi a poszt fénypontja. Imádjuk az immár hét hónapos Ábelt látni, ahogy ismerkedik a család kis kedvencével. Attól pedig, ahogy Ágnes kinéz, leesik az állunk.

A hatvanéves asszonyról sosem tudnánk megmondani, hogy már nagymama, annyira fiatalos. No meg a korát sem lehetne könnyen kitalálni, hiszen jó pár évet letagadhatna.

A kommentelők is azt írták, fantasztikus a fotó, és nem ez az első alkalom, hogy sokan lehidalnak attól, hogy Dallos Boginak, mennyire szép anyukája van.

Amikor kitesz egy-két olyan bejegyzést, amelyen Ágnes is szerepel, a bókok hada mindig megindul. Előfordult, hogy a nővérének nézték, de azt is sokan írják rendszerint, hogy tőle örökölte a szépségét.

Szinetár Dóra édesanyja és 6 éves fia imádni való képen: Benji így játszott a nagymamájával

Szinetár Dóra kisfia és legendás színésznő édesanyja, Hámori Ildikó tündéri fotókon játszottak együtt.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL/Celebrandi

Ezt is szeretjük