Szinetár Dóra édesanyja és 6 éves fia imádni való képen: Benji így játszott a nagymamájával

Szinetár Dóra kisfia és legendás színésznő édesanyja, Hámori Ildikó tündéri fotókon játszottak együtt.

Szinetár Dóra édesanyja és fia
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóráék családjában megvalósul, milyen, ha több generáció él együtt: férjével, Makranczi Zalánnal, szüleivel, nagyobbik fiával és annak feleségével osztoznak egy háromlakásos családi társasházon.

Az, hogy a nagyszülők ilyen közel vannak hozzájuk, sok előnnyel jár, például édesanyja akkor dédelgetheti az unokáit, amikor csak akarja. 

Szinetár Dóra fia és édesanyja

Egy ilyen közös játszós délutánba bepillantást is nyerhettek azok, akik követik az Instagramon Szinetár Dórát. Színésznő édesanyja, Hámori Ildikó és a hatéves Benji tüneményesen babáztak a montázsfotón.

Ide kattintva tudod megnézni a posztot Szinetár Dóra Instagram-oldalán.

A játéknak volt egy extra pikantériája. Benji élőben hallgathatta Bors nénit: Hámori Ildikó 2023-ban váltotta le Molnár Piroskát a Kolibri Színház Bors néni című darabjában, azóta ő alakítja a címszereplőt, és a friss felvételek szerint néha otthon is belebújik a karakter bőrébe.

Ő Szinetár Dóra testvére: Gábor Thaiföldre költözött, miután kirúgták a tévéből

Szinetár Dóra testvérét 2011-ben bocsátották el az MTVA-tól, hiába volt nagy tévés múltja, felszámolta az életét Magyarországon.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL/A Konyhafőnök VIP

Ezt is szeretjük