16 éves lett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya: Zorka szülinapos fotóját az anyukája posztolta

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya már a 16. születésnapját ünnepelte. A színésznő rakott ki képet arról, hogyan köszöntötték fel.

szinetár-bereczki-c
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya a 16. születésnapját ünnepelte december 7-én: édesanyja a hétvégén tett ki fotót a közösségi oldalára arról, hogyan köszöntötték fel Zorkát.

Az egykori színészházaspár nagyon óvja közös gyermeküket a nyilvánosságtól. Lányuk arcát sosem mutatják meg. 

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lányának születésnapja

Ha nagy ritkán posztolnak róla, akkor általában hátulról készült képeket tesznek közzé. Ezért is különleges, hogy ezúttal a színésznő szemből fotózta le: igaz, elhomályosítva tette közzé a felvételt a gyermekéről.

Ide kattintva nézheted meg az Instagram-oldalán a szülinapozós bejegyzést.

Annyi azért kivehető, hogy a tinédzserlányt épp a gyertyák elfújása közben kapták le. Az is látszik, hogy Zorka szőke hajú, és vállig érő frizurát hord, csakúgy mint az édesanyja.

A színésznő megható sorokat is írt a bejegyzéshez. Többek között azt öntötte szavakba, mennyire hálás a lányának, aki többet tanított neki az életben, mint sok felnőtt ismerőse. 

Szinetár Dórának három gyermeke született, közülük egyedül nagy fiát, a már nagykorú Marcit láthattuk többször a tévében és az Instagramon egyaránt. Ő októberben ünnepelte a szülinapját, mutatjuk, hogyan.

Szinetár Dóra nagy fiának születésnapja

27 szál gyertya - ennyi égett Szinetár Dóra nagyobbik fiának szülinapi tortáján azokon a fotókon, amelyeket édesanyja tett ki az Instagramra az ünneplésről.

Szinetár Dóra nagyobbik fia 27 éves lett: Marci ilyen jóképű férfi

Szinetár Dóra két szülinapozós fotót is posztolt legnagyobb gyermekéről, Marciról.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL/Életünk története, TV2/Mokka

Ezt is szeretjük