A Bikini énekeséről megdöbbentő dolgokat állítanak - D. Nagy Lajos tiszta vizet öntött a pohárba

D. Nagy Lajos számos róla és az együtteséről szóló pletykára reagált.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

D. Nagy Lajosról, a Bikini együttes frontemberéről számos olyan állítás született az évek során, melynek nincs valóságalapja a zenész szerint. Különféle emberek keresték fel azzal, hogy valamilyen rokoni szál van közöttük, emellett mostanában az a pletyka is szárnyra kapott, hogy feloszlott a Bikini zenekar, és többet már nem lépnek fel együtt. A 67 éves rocklegenda tiszta vizet öntött a pohárba, a Story magazinnak nyilatkozott.

Fura történeteket terjesztenek róla

D. Nagy Lajost többen felkeresték, és megvádolták valamivel karrierje során, egy úr például rendszeresen zaklatja.

- Elképesztő figurák jelentkeznek időnként. Van egy pasas például, aki időről időre ír nekem, mert meggyőződése, hogy ő az apám. Vannak önjelölt menyasszonyaim, gyerekeim is - mesélte a lapnak.

d. nagy lajos fb
Fotó: Komka Péter / MTI

Évekkel ezelőtt Martonosi Balázs állította azt magáról, hogy ő az énekes eltitkolt fia. Azt mondta, édesanyja egy koncert után ismerkedett meg a zenészlegendával, akivel később le is feküdt. A férfi szerint akkor fogant meg ő. Később szeretett volna DNS-tesztet csináltatni, de az énekes nem vett erről tudomást, mert ő tudja magáról, hogy nincs eltitkolt fia, még Martonosi anyjáról sem hallott életében.

- Amióta családom van, megritkultak az ilyen történetek, a feleségem és a gyerekeim sem izgatják magukat. Tudnak mindenről, felkészítettem őket az esetleges kellemetlenségekre. A gyerekeket még arra is, hogy az iskolában bánthatják őket. Mert nem mindenkinél jó pont, hogy hozzám tartoznak. Sajnos volt részük bántásban, bár onnan érkezett, ahonnan nem vártam: egy pedagógustól. A fiamnak volt része benne - számolt be a magazinnak.

A zenész a Bikini együttes feloszlásáról szóló hírekre is reagált. A legenda szerencsére jó hírekkel szolgált a rajongóknak.

- Ez olyan, mintha azzal jönne nekem valaki, hogy feloszlik a Rolling Stones. Nem hinném el. Na, ugyanígy ne higgye el senki, hogy vége a Bikininek! Biztosítok mindenkit: ha rajtam múlik, úgy végzem, mint Frank Sinatra. Úgy halt meg Las Vegas-ban, hogy a két fellépése közötti szünetben ledőlt egy kicsit pihenni, és többé nem ébredt fel. Szerintem engem is a színpadról visznek majd a temetőbe - tette hozzá.

Szóba sem állnak egymással a tagok

A Neoton Família slágereiért a mai napig rengetegen rajonganak. Azonban az együttes énekesnői szóba sem állnak egymással. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néztek ki egykor a csapat énekesnői.

A Neoton Família énekesnői egykor és most - Ma már szóba sem állnak egymással

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük