A Bikini énekeséről megdöbbentő dolgokat állítanak - D. Nagy Lajos tiszta vizet öntött a pohárba
D. Nagy Lajos számos róla és az együtteséről szóló pletykára reagált.

beauty and style
Top olvasott cikkek

D. Nagy Lajosról, a Bikini együttes frontemberéről számos olyan állítás született az évek során, melynek nincs valóságalapja a zenész szerint. Különféle emberek keresték fel azzal, hogy valamilyen rokoni szál van közöttük, emellett mostanában az a pletyka is szárnyra kapott, hogy feloszlott a Bikini zenekar, és többet már nem lépnek fel együtt. A 67 éves rocklegenda tiszta vizet öntött a pohárba, a Story magazinnak nyilatkozott.

Fura történeteket terjesztenek róla

D. Nagy Lajost többen felkeresték, és megvádolták valamivel karrierje során, egy úr például rendszeresen zaklatja.

- Elképesztő figurák jelentkeznek időnként. Van egy pasas például, aki időről időre ír nekem, mert meggyőződése, hogy ő az apám. Vannak önjelölt menyasszonyaim, gyerekeim is - mesélte a lapnak.

d. nagy lajos fb
Fotó: Komka Péter / MTI

Évekkel ezelőtt Martonosi Balázs állította azt magáról, hogy ő az énekes eltitkolt fia. Azt mondta, édesanyja egy koncert után ismerkedett meg a zenészlegendával, akivel később le is feküdt. A férfi szerint akkor fogant meg ő. Később szeretett volna DNS-tesztet csináltatni, de az énekes nem vett erről tudomást, mert ő tudja magáról, hogy nincs eltitkolt fia, még Martonosi anyjáról sem hallott életében.

- Amióta családom van, megritkultak az ilyen történetek, a feleségem és a gyerekeim sem izgatják magukat. Tudnak mindenről, felkészítettem őket az esetleges kellemetlenségekre. A gyerekeket még arra is, hogy az iskolában bánthatják őket. Mert nem mindenkinél jó pont, hogy hozzám tartoznak. Sajnos volt részük bántásban, bár onnan érkezett, ahonnan nem vártam: egy pedagógustól. A fiamnak volt része benne - számolt be a magazinnak.

A zenész a Bikini együttes feloszlásáról szóló hírekre is reagált. A legenda szerencsére jó hírekkel szolgált a rajongóknak.

- Ez olyan, mintha azzal jönne nekem valaki, hogy feloszlik a Rolling Stones. Nem hinném el. Na, ugyanígy ne higgye el senki, hogy vége a Bikininek! Biztosítok mindenkit: ha rajtam múlik, úgy végzem, mint Frank Sinatra. Úgy halt meg Las Vegas-ban, hogy a két fellépése közötti szünetben ledőlt egy kicsit pihenni, és többé nem ébredt fel. Szerintem engem is a színpadról visznek majd a temetőbe - tette hozzá.

Szóba sem állnak egymással a tagok

A Neoton Família slágereiért a mai napig rengetegen rajonganak. Azonban az együttes énekesnői szóba sem állnak egymással. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néztek ki egykor a csapat énekesnői.

Ezt is szeretjük