Ő Czutor Zoltán 18 éves fia: Győző jóképű zenész lett
Czutor Zoltán kisebbik fia 11 éves kora óta énekel.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Czutor Zoltán ötgyermekes édesapa. Második házasságából két fia, Levente és Győző, és egy lánya, Szonja született. Harmadik felesége, Zsanett két kisfiúval ajándékozta meg. Simon 2012-ben, öccse, Miksa 2016-ban jött a világra.

A Belmondo zenekar frontemberéről a 2020-as Nyerő Páros adásaiból kiderült, hogy gyermekei jelentenek számára mindent, így nem csoda, hogy elképesztően büszke 18 éves nagyfiára, aki követi a pályán. 

Czutor Zoltán 18 éves fia

- Győző tizenegy évesen kezdett énekelni egy gyerekzenekarban, a Rockforce-ban. Még a VOLT Fesztiválon is felléptek. Az általános iskola végére kiégett rocksztár lett, ami nekem kicsit csalódás volt. Azt mondta, a színház érdekli igazán - mesélte 2020 januárjában a Blikknek.

Ám ez a csalódottság nem tartott sokáig. Miután látta, hogy Győző inkább színészként képzeli el magát, beíratta a Madách Színház Tiéd a pálya Musical KiMitTud! elnevezésű tehetségkutató- és gondozó versenyére.

Az ifjú előadó igazi multitalentumnak mondható, nem csak a színpadon mozog otthonosan, költőként is megállja a helyét. Eddig 700 verset írt, és első verseskötete is megjelent Mákgubók címen. 

Az 51 éves énekes ritkán mutatja meg idősebb gyermekeit a közösségi médiában, ám olykor feltölt néhány közös fotót. Követői ezek alatt mindig elmondják, mennyire hasonlítanak rá nagyobb gyermekei. Szerintük Győző csibészes mosolyát és tekintetét is örökölte tőle.

Janza Kata és Pintér Tibor lánya

Janza Kata és Pintér Tibor házasságából egy gyönyörű lányuk született 1998-ban, aki a Janka nevet kapta. Köztudott, hogy barátokként váltak el, így a sármos színész lányával is közeli kapcsolatban tudott maradni.

Ezt is szeretjük