5 hónappal a szülés után így néz ki Czippán Anett - Agyondicsérik a fotóját

Czippán Anett november végén hozta világra második gyermekét - most így néz ki.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Czippán Anett november végén adott életet második gyermekének. Soma 2017. november 20-án jött világra, bátyja, a 2011 júliusában született Olivér Noel is nagyon várta már. A TV2 műsorvezetője öt hónappal a szülés után remek formában van - még ha ő maga furcsának érzi is, hogy két számmal nagyobb nadrágot hord, mint a második várandóssága előtt. 

A 34 éves tévés a közösségi oldalaira kiposztolt egész alakos fotó mellett azt a kérdést teszi fel, hogy a nők miért elégedetlenek az éppen aktuális alakjukkal. Amikor 38-as nadrágot hordott, ő is az volt, de most, hogy a 42-es farmer is feszül rajta, már másképp látja a dolgokat. 

A kommentelők csak dicsérni tudták alakját, szerintük akárhányas is a mérete, nagyon jól néz ki: "Szerintem gyönyörű vagy. Nagyon sok nő szeretne így kinézni két gyermek után!", "Csinos vagy, nehéz elhinni, hogy 42-es a méret, amit a képen viselsz. Nem mondtam volna nagyobbnak 38-nál".

Czippán Anett a nagyközönség előtt is felvállalja, hogy a kismamák élete bizony nem olyan, mint amit a címlapok sugároznak az anyaság idillikus megéléséről. 

Tartsatok ki csajok! Ha a szoptatásról olvasunk, valahogy mindig olyan csodálatos képeket láthatunk illusztrációként. Ahol a baba és a mama elképesztő harmóniában van. Meghittség és szeretet árad ezekből a fotókból. Arról olvasunk, azt halljuk, hogy ez fantasztikus dolog. Fontos az anyatej, no meg az a földöntúli kapcsolat, ami ilyenkor egy édesanya és gyermeke között kialakul. Így is készülünk rá. Nos, én megtapasztaltam, hogy sajnos a valóságban sokaknál másképp alakul. Szúró, égető fájdalom, sebek és mellgyulladások. Amelyekről nyíltan sose beszélünk. Én úgy döntöttem, posztolok egy valós képet, ami lehet, hogy sokak szemében visszatetszést kelt, de ha kell, elsőként felvállalom, hogy bizony a szoptatás őrületesen fáj. Ez ilyen, nincs mit tenni, ki kell tartani. Nehéz az etetés, de mindent megteszek, hogy anyatejjel tápláljam a gyermekem, akármit kibírok, mert szeretném én is átélni a csodát, amiről sok anya mesél. A fotóért köszönet Gazdag Évinek!

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

Januárban arról is nyíltan beszélt, hogy a szoptatás sem megy úgy mindig, mint a karikacsapás - legyen szó első vagy második gyerekről. Sok kismama számára kínkeserves és szó szerint fájdalmas, amikor a melléből próbálja táplálni a babáját.  

Fejős Éva a legszexibb 50 éves sztáranyuka - Bikinis fotóitól leesik az állunk

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük