Megszületett Czippán Anett kisfia - Így tudatta az örömhírt

Czippán Anett elmondta, hogy rendben ment a szülés.

czippan-anett-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

2017. november 20-án, hétfőn megszületett Czippán Anett második kisfia, Soma. A FEM3 Café ma délelőtt telefonon kapcsolta a 33 éves műsorvezetőt, aki elmondta, hogy a szülés rendben ment, és mindketten jól nagyon jól vannak.

Czippán Anett 2009-ben kötött házasságot Rendes Zoltánnal, a TV2 kreatív vezetőjével. Közös gyermekük, Olivér Noel 2011 júliusában jött a világra.

A műsorvezető 2017 májusában a FEM3 Café reggeli adásában jelentette be, hogy új párjától második gyermekével várandós, akinek érkezését már mindketten nagyon várták.

- Nagyon jól vagyunk, most már minden sínen van. Birkózunk a szoptatási kérdésekkel éppen, de úgy tűnik, hogy menni fog a dolog, nem adom fel. Nagyon nagy boldogság, és borzasztó jó érzés azt látni, hogy az apa sír a boldogságtól, annyira felemelő. Már a pocakban éreztem, hogy ő egy igazi kis vasgyúró gyerek, 3950 grammos súllyal érkezett, tündéri kisbaba - mondta Czippán Anett a szülés után, aki azt is elárulta, hogy csütörtökön reggel mehetnek majd haza a kórházból.

Ezt is szeretjük