A magyar híradós a szülés után 10 hónappal tért vissza - Férje ment gyesre helyette
Képeken a hazai műsorvezetők, akik szülés után munkába álltak.

eros-antonia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vajon mikor térhet vissza egy ismert ember a képernyőre? Mennyi ideig maradjon otthon a babával? Nagy dilemma ez a sztárkismamák körében, hiszen ha sokáig húzzák-halasztják a visszatérést, félő, hogy "elfelejtik őket", ám ha túl kevés ideig maradnak otthon, akkor megszólják őket, hogy rossz anyák, amiért nem töltenek minden percet a gyermekükkel.

Erős Antónia 2009. július 29-én adott életet ikreinek, Szonjának és Mátyásnak. Férjével, Tóth Lászlóval, akivel 1997 óta él boldog házasságban, megegyeztek abban, kettejük közül a csinos tévés lesz az, aki visszamegy dolgozni, helyette pedig párja lesz gyesen. A híradós ésszerű döntést hozott akkor, hiszen kitűnő állása van, ami nem igényel egész napos elfoglaltságot, így szülés után kilenc hónappal már látható volt az RTL Klub képernyőjén.

Nem ő az egyedüli hazai műsorvezető, aki szülés után rövid időn belül munkába állt. Mutatjuk a többieket!

Fájdalomcsillapítás a gáti szakaszon

Szülés után az egyik legnehezebben regenerálódó terület a gát környéke, ahol sok esetben nemcsak a seb ápolására, de fájdalomcsillapításra is szükség van.

Az Ezerjó olajkeverék 100%-ban természetes összetevőivel csökkenti a kialakult gyulladást, megnyugtatja a bőrt, így elősegíti a gyorsabb felépülést is.

Itt olvashatsz róla bővebben.

Promóció

Ezt is szeretjük