A TV2 csinos műsorvezetője rengeteget fogyott - Látványos a változás

Czippán Anett keményen edz, hogy visszanyerje szülés előtti alakját.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Czippán Anett 2017 novemberében hozta világra második fiát, Somát. Azóta sokat küzdött a plusz kilókkal, az elmúlt hónapokban pedig keményen edzett azért, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját. A TV2 csinos műsorvezetője jó úton halad, ugyanis elérte az áhított 61 kilót.

A hasával van a legnagyobb problémája

A márciusban 35. születésnapját ünneplő sztár Instagram-oldalára rendszeresen töltött fel képeket az alakja alakulásáról, ezekkel a felvételekkel szeretné motiválni azokat a nőket, akik a szülés után rengeteget küzdenek a plusz kilókkal. Ráadásul őt érintette egy másik probléma is, mivel szétnyílt a hasizma a szülés után. A legutóbbi fotóján már igazi bomba alakja van. Az alábbi sorokat fűzte a posztjához: "Nos, így nézek ki szemből három hónap kemény torna, edzés és életmódváltás után. Akivel találkozom, azt mondja, rengeteget fogytam. Igen, ez igaz. Elértem az áhított 61 kilót".

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Nos, így nézek ki szemből 3 hónap kemény torna, edzés és életmódváltás után. Akivel találkozom, azt mondja, rengeteget fogytam. Igen, ez igaz. Elértem az áhított 61 kilót. A hasizmaim (hála @loveyourbelly_bagyinkatimi -nek összezáródtak). De! Még mindig küzdök a pocakommal, ami még mindig megvan, bár egyre kisebb. Ez minden bizonnyal akkor fog eltűnni, ha kitartok, ha nem adom fel, ami bevallom, piszok nehéz. Olyan jó lenne egy este a gyerkőcök fektetése és a lakás összepakolása után hátradőlni, vagy megenni egy finom karamellás csokit! De ez egyelőre várat magára! Szóval futás, biciklizés ezerrel, tartom a diétát és remélem, 2 hónap múlva postolok egy képet oldalról, a lapos hasamról. (Amiről most még nem tudok!😂) Persze, sokan kérdezhetik, miért fontos ez ennyire? Elárulom! Mert egy fiatal, 34 éves NŐ vagyok!💖 Csajok, akik ugyanebben a cipőben jártok! Ne adjátok fel! Akkor se, ha nem megy zökkenőmentesen! Higgyétek el, megéri kitartani! A végén tuti eléritek a célotolat!💖💖💖 Köszönöm: @loveyourbelly_bagyinkatimi , @bankcenterfitness @_a.szabina_ #kitartas #akaratero #szorgalom

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

A posztban hozzátette, hogy még mindig küzd a hasával, de már sokkal kisebb, mint pár hónappal ezelőtt.

"Ez minden bizonnyal akkor fog eltűnni, ha kitartok, ha nem adom fel, ami bevallom, piszok nehéz. Olyan jó lenne egy este a gyerkőcök fektetése és a lakás összepakolása után hátradőlni, vagy megenni egy finom karamellás csokit! De ez egyelőre várat magára! Szóval futás, biciklizés ezerrel, tartom a diétát, és remélem, két hónap múlva posztolok egy képet oldalról, a lapos hasamról" - jegyezte meg.

Czippán Anett, mielőtt életmódot váltott volna három hónappal ezelőtt, 67 kiló volt.

Hozzátette azt is, azért fontos számára, hogy újra elégedett legyen magával, mert egy fiatal, 34 éves nő. A sorstársainak pedig üzente, hogy ne adják fel, mert igenis érdemes kitartani.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szülés után és egy hónapja! Holnap 13.05-kor Ripost!😀😀😀@isteneslaci #tv2

Czippán Anett (@czippananett) által megosztott bejegyzés,

A műsorvezetőt csak dicsérni tudták a rajongói: "Le a kalappal! Csak így tovább", "nagyon csinos vagy, gratulálok" - írták neki. Volt olyan, aki leírta, hogy a posztjai hatására annyira motivált lett, hogy ő is életmódot vált. Több kommentelő is megkérdezte Czippán Anett-től, hogy milyen diétát követett. Ő erre leírta, hogy a lisztet és a cukrot teljesen mellőzi, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyaszt. Nassolnivalónak ajánlotta a napraforgómagot és a kesudiót.

Ezt is szeretjük