A TV2 műsorvezetője könnyek között búcsúzott ma a nézőktől

Czippán Anett elköszönt egy időre a tévénézőktől.

czippan-anett-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Könnyek között búcsúzott ma délelőtt Czippán Anett. A TV2 várandós műsorvezetője egy darabig nem lesz látható, hamarosan megszületendő második gyermekére koncentrál, aki ismét kisfiú lesz. Berki Krisztián és a FEM3 Café készítői már tegnap beharangozták, hogy érzékeny búcsút vesznek Anettől, és arra kérték a rajongókat, kommentben üzenjenek a kismamának. 

"LEPJÜK MEG ANETTET! Kedves FEM3 Café-nézők és -követők. A holnapi adás lesz Czippán Anett műsorvezetőnk szülés előtti utolsó napja. Kommentben üzenjetek Neki, és mi összeállítunk neki egy nézői jókívánságokból álló csokrot. Tegyük együtt még szebbé Anett utolsó munkanapját!" - tették közzé a Facebookon. 

Jókívánságokból és szívhez szóló üzenetekből nem is volt hiány, persze, hogy Czippán Anett, akit még a hormonok is érzékennyé tettek, elsírta magát, amikor azokat a kollégái olvasták fel neki egy kisfilmben.  

"Boldog babázást Anett! Gyönyörű műsorvezetőnknek ma volt a szülés előtti utolsó munkanapja, amit üzeneteitekkel Ti is szebbé varázsoltatok. Könnyű szülést és sok boldogságot kívánunk az egész FEM3 Café stáb és a nézők nevében. Szeretünk, és várunk vissza!" - üzenték fotók kíséretében a 33 éves sztárnak a közösségi oldalon. 

Ezt is szeretjük