Ördög Nóra és kolléganője se bírta könnyek nélkül az esti műsorban

Czippán Anett kisfia könnyekig meghatotta a két tévés anyukát.

ordog-nora-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra sok megható pillanatot átélt már a TV2 Vigyázat, gyerekkel vagyok! című szórakoztató vetélkedőjében, a csütörtök esti adásban pedig ismét emlékezetes pillanatokat élhetett át. Kolléganője, Czippán Anett tündéri kisfia olyan megható dolgot mondott az anyukájáról, amit nem lehetett könnyek nélkül kibírni.  

Nóri azt kérte Czippán Anettől, tippelje meg, Olivér mit mondott a következő kérdésre: mi a legromantikusabb dolog, amit anya csinált? 

vigyazat-gyerekkel-vagyok
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

A szív alakú muffint jelölte meg, a lassan hatéves fiúcska viszont azt válaszolta, az, hogy megszülte őt. Ennek hallatán Czippán Anett majdnem elsírta magát. 

ordog-nora-vigyazat
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

- Én is majdnem elsírtam magam, amikor ott ültem, mert ezt mondta rögtön. Nézd meg, milyen egy cukipofa. Ki a fenét érdekel a pont, amit most ezért nem kapsz meg?!  Ez a válasz többet ér minden pontnál - mondta Nóri.  

Linkpreview Miniapp

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük