Curtis párja észbontóan dögös bikiniben: a kosárlabdázó Judittal Dominikán nyaralnak

Curtis és párja a Karib-tenger partján lazítottak, ahonnan a rapper bikinis fotót is posztolt Juditról.

curtis-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Curtis és gyönyörű párja, Barnai Judit úgy döntöttek, ideje van már egy kis kikapcsolódásnak, ezért útnak indultak, és meg sem álltak Dominikáig. 

A szerelmespár a Karib-tenger partján sütkérezve igyekszik kipihenni az utóbbi hónapok fáradalmait, erről pedig néhány meseszép fotót is posztoltak. 

Curtis párja bikiniben

Curtis nagyon büszke gyönyörű, sportoló kedvesére, akinek szépségével szívesen “dicsekedett el” Instagramon. A sztár egy olyan fotót töltött fel, amelyen Judit csak egy aprócska, kék bikinit visel. A kép mellé annyit írt: “Szépségem”, a rajongók pedig egyetértő kommentekkel árasztották el. 

Úgy tűnik, tökéletes a harmónia a rapper és párja között. Tavaly év végén még komoly válságon mentek keresztül. Curtis és Judit 2021 őszén hónapokra szakítottak, a nő szíve teljesen összetört. Később azonban sikerült visszatalálniuk egymáshoz. 

A sztár még 2020 nyarán, Balatonlellén, egy szórakozóhelyen pillantotta meg először a kosárlabdázó Juditot, aki nagyon megtetszett neki. Aznap reggel egy hajóról együtt nézték a napfelkeltét. Mivel Curtis ebben az időszakban még hivatalosan nős volt, titkolták a kapcsolatukat, csak az év végén jelentették be a nyilvánosság előtt. 

 - Nyilván Judit külseje tetszett meg először. Emellett nem egy buta nő, ez nagyon imponál. Élvezzük, ha együtt borozhatunk, olyankor még izgalmasabbak a beszélgetések - nyilatkozta akkor a hot! magazinnak Curtis. 

A szerelmespár sokat turbékol online, nemrég az Instagram-követők szeme láttára vallottak szerelmet egymásnak. 

 “Köszönöm, hogy vagy nekem” - írta a 32 éves Curtis egy fotó mellé, amin Judit látható. 

“Nagyon hosszú utat jártál meg, és mindig mindenben támogatni foglak, ott vagyok melletted. Eszméletlen büszke vagyok rád. Szeretlek” - írta mellé kommentben a szerelmes nő. 

Járai Kíra bikiniben

Járai Máté és Járai Kíra szinte mindent együtt csinálnak, így nagy kihívás volt Kíra számára, hogy egy hónapot férje nélkül Thaiföldön töltött. Képes összeállításunkban mutatjuk bikinis fotóit - Járai Kíra szenzációsan festett az egzotikus környezetben.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük