Irtó kínos Curtis magyarázkodása - Ezért hagyta ki a reggeli műsorban szereplést
Curtis kínosan magyarázkodik, miért felejtette el a ma reggeli rádiós telefoninterjút.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén még azzal voltak tele a hírek, hogy Curtis hat hét után, múlt pénteken kijött az elvonóról: azt mondta, a méregtelenítő program hatására új ember lett, kilenc éve nem érezte magát ilyen tisztának. Naponta három-négy kilométert futott, hét új dalt írt, és máris újra dolgozik. Kedden aztán már azt olvashattuk több újságban, hogy kamu volt a rapper elvonója, ma pedig azzal haragította magára Sebestyén Balázst és a Rádió 1 reggeli műsorának stábját, hogy elfelejtette, ma szerepelnie kellett volna a Balázsékban. 

Curtis talán nem véletlenül nevezte az elvonóját méregtelenítésnek, heteken keresztül ugyanis szaunázással, sporttal, vitaminokkal és sok folyadékkal tisztította szervezetét, volt mentora, de sem pszichológus, sem pszichiáter nem foglalkozott vele. A Bors által megkeresett szakértő szerint nem kizárt, hogy Curtis orvosi segítség nélkül indult el a leszokás útján, ám ez véleménye szerint nagyon ritka.

- A klinikai tapasztalatom az, hogy az elvonási tüneteket enyhítő gyógyszerek nélkül nem szokott menni a leszokás, pláne kokainmegvonás esetén. Ha pedig gyógyszer kell, ott orvosnak is lennie kell. Én nem engedném az intenzív sportolást és a szaunázást sem, a vegetativum ugyanis ilyenkor táncot jár - mondta a lapnak dr. Funk Sándor addiktológus főorvos. 

sebestyen-balazs
Fotó: RTL Klub

Sebestyén Balázs a Rádió 1 ma reggeli műsorában valószínűleg a kezeléséről és az ezzel kapcsolatban felröppent pletykákról is kérdezte volna Curtis-t, ám a zenészt nem tudták elérni. 

- Ez nettó prosztóság, nekem már reggel óta volt egy rossz érzésem ezzel az interjúval kapcsolatban. Biztos, hogy nem beszélek róla többet, és megértem Majkát. Egy napot sem tudnék együtt dolgozni egy ilyen emberrel - fakadt ki a műsorvezető a Ripostnak

Curtis a Facebook-oldalán adott magyarázatot arra, miért nem tudták elérni, ám az igencsak zavarosra sikeredett. 

Azt mondta, elfelejtette a bejelentkezést, a megbeszélt időpontban éppen a szokásos reggeli futását végezte, emellett jelenleg szánt szándékkal nincs telefonja, a párja mobilján pedig nem mentették el Balázsék számát, akik amúgy is hiába hívták, le volt némítva. Negyed órával később hívták a rádióstúdiót, de nem tudták adásba tenni. 

Ezt is szeretjük