Szerelem első látásra - Csuja Imre fejét így csavarta el fiatal kolléganője
Csuja Imrét azonnal elbűvölte a fekete hajú, miniruhás lány.

nagykep?cikkid=163815&kep=csi-3-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csuja Imre több mint 30 éve él boldog házasságban feleségével, Árvay Zsuzsanna szinkronrendezővel. Az Egy rém rendes család Al Bundyjának szinkronhangja a feleségét is a szinkronnak köszönheti, hiszen évtizedekkel ezelőtt a stúdióban ismerkedtek meg - persze akkor még egyikük sem sejtette a találkozás jelentőségét.

A népszerű Üvegtigris-filmek Csokija így idézte fel az esetet a Feminának, amikor első pillantásra elbűvölte az akkor még ismeretlen, göndör, fekete hajú, miniruhás, gyönyörű és csinos lány:

- Simó Sándorral forgattam főiskolás koromban még a nyolcvanas évek elején a Viadukt című filmet Matuska Szilveszterről. Egy katonatisztet alakítottam benne, volt vagy összesen két mondatom, ráadásul azok is angolul, a filmet pedig utószinkronizálták. Ezért mentem be akkor a stúdióba, amikor hirtelen egy göndör, fekete hajú, miniruhás, gyönyörű és csinos lány libegett be a pótszövegemmel. Ő volt Árvay Zsuzsa, aki éppen ennek a filmnek volt a vágóasszisztens-gyakornoka - én 23 éves lehettem, Zsuzsi meg 20 - mesélte a Feminának Csuja Imre.

- Akkor és ott összevillant a szemünk, de aztán még sokáig nem futottunk össze. Végül egy közös barátunk buliján, az István, a király királydombi felvétele után jöttünk össze. Ott találkoztunk újra, szilveszterkor pedig már egy párt alkottunk. Azóta is imádom őt - tette hozzá Csuja Imre a Feminának adott interjújában.

Azt, hogy szerinte mi a boldog és hosszú házasság titka, szintén megosztotta velünk Csuja Imre:

- Hogy figyelni kell a másikra. Zsuzsi nemcsak egy házastárs, nemcsak egy feleség, hanem a legjobb barátom is, és persze kivételes a humora. Én Rák vagyok, ő meg Bika, könnyen lehet, hogy ez a párosítás is sokat számít.

Csuja Imrének és Árvay Zsuzsannának három közös gyermeke született. Fanni lányuk 1987-ben látta meg a napvilágot, és belőle is színész, illetve szinkronhang lett. Gyermekei mostanáig három unokával ajándékozták meg: Annával, Marcival és Matyival.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük