Fény derült rá, Csősz Bogi hogy ismerkedett meg milliárdos férjével: így vette le Burakot a lábáról

Csősz Bogi férje megismerkedésük után három órával már tudta, hogy feleségül veszi.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi olyan luxusban éli az életét török milliárdos férje oldalán, amelyről a legtöbben álmodni sem mernek: 1400 négyzetméteres villában él Isztambulban, a legmenőbb szállodákban szállhat meg, gardróbja roskadozik a dizájnercipőktől, táskáktól és ruháktól. 

A Feleségek luxuskivitelben szereplőjéről sokan feltételezik, számára alapkövetelmény volt a párkeresésben, hogy olyan férjet fogjon magának, aki tehetős. 

Csősz Bogi és férje első találkozása

Üzletember kedvese, Burak Talu családja révén hatalmas vagyonnal rendelkezik, valamint építészként is roppant sikeres. Megismerkedésük története rácáfol a rosszmájú előítéletekre, hiszen a színésznőt a legkevésbé sem érdekelte a férfi pénztárcája. Sőt, amikor legelőször megpillantotta egy partin, azt sem tudta, hogy kicsoda.

- Az első találkozásunknál három órán keresztül ültünk egy kanapén, a buli helyszínén, és beszélgettünk - mesélte a Life.hu interjújában.

A páros nem is vette észre, hogy repül az idő, úgy egymásra hangolódtak. A férfi életében addig nem volt arra példa, hogy valaki így elvarázsolta volna, így a beszélgetés végén magabiztosan kijelentette, hogy megtalálta a feleségét.

- Eleinte csak legyintettem, hiszen ilyet már vagy százszor hallottam, hoztak is gyémántgyűrűket, egyiket sem fogadtam el. Csak erre az volt a válasza, hogy ő viszont ezt még nem mondta senkinek.

A férfi akkor azt is megosztotta vele, hogy egyáltalán nem a külseje vette le a lábáról, sokkal inkább a belső tulajdonságai nyűgözték le, a tartása, valamint hogy nem adta könnyen magát - nyilatkozta a Bors interjújában.

Azt is elárulta, hogy őt a férfi eszessége és kiállása fogta meg leginkább, imádja benne, hogy mindig jelen van a kapcsolatukban, és tesz azért, hogy felhőtlen maradjon a boldogságuk.

Csősz Bogi luxusvillájának kertje

Csősz Bogi imád utazni és a világ szépségeit felfedezni, de 2020 tavaszát kénytelen volt ő is az otthonában, önkéntes karanténban tölteni. Nem kellett azonban úgy éreznie, hogy be van zárva a négy fal közé. 

Ezt is szeretjük