Csősz Bogi bubifrizurát vágatott: még sosem láttuk ilyen rövid hajjal
Csősz Bogi új haja tarolt az Instagramon, követői nem győzték dicsérni, mennyire jól áll neki.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csősz Bogi nevét 2003-ban ismerte meg az ország, amikor Gáspár Kata oldalán feltűnt az Apám beájulna című vígjátékban. Az akkor 19 éves lány szőke bombázóként mutatkozott be.

2017-ben került ismét a figyelem középpontjába a VIASAT3 Feleségek luxuskivitelben című valóságshow-jával. Sokan elsőre fel sem ismerték, hiszen teljesen új külsővel jelent meg: immár nem cserfes szösziként, hanem vörös végzet asszonyaként láthatták a nézők. 

Csősz Bogi bubifrizurája

2020 februárjában ismét elérkezettnek látta az időt arra, hogy frissítsen. Búcsút intett a vörös tincseknek, hogy újra a szőke árnyalataiban pompázzon a frizurája, amit rövidebbre is vágatott. Rajongói azt gondolhatták, most egy ideig nem változtat, ám meglepetésükre megint újított, legfrissebb fotóján még rövidebb hajjal, bubifazonnal látható.

Az Instagram-követői körében osztatlan sikert aratott állig érő tincseivel, a kommentelők nem győzték dicsérni, mennyire jól áll neki. Volt, aki miután meglátta az új képet róla, eldöntötte, hogy ő maga is felkeres egy fodrászatot.

"Nagyon jól áll ez a frizura, olyannyira, hogy ismét kedvet kaptam a hajvágáshoz" - írta az egyik hozzászóló.

csősz-bogi-hajak
Fotó: Instagram/Csősz Boglárka

A szépséges sztár válaszában kifejtette, milyen fontosnak tartja, hogy időről időre változtasson a megjelenésén, valamint azt is elmagyarázta, hogy így legalább nem kell folyton lófarokba kötnie rakoncátlan fürtjeit, ha nincs ideje arra, hogy besüsse őket.

Zámbó Krisztián párjának haja

Zámbó Krisztián párja úgy döntött, megújul. Zsuzsika megvált barna tincseitől, hogy szőke bombázóként hódíthasson az Instagramon.

Ezt is szeretjük