A Barátok közt sztárja újra szerelmes - Meglepődsz, kivel jött össze
Csórics Balázs úgy érzi, hogy megtalálta élete szerelmét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Barátok közt sztárja, Csórics Balázs szerelmes. Kedvesével néhány hónapja alkotnak egy párt, és nagyon szeretik egymást. A 33 éves színész a lányt már nagyon régóta ismeri, Adriennel a középiskolai években találkozott, azonban az élet úgy alakult, hogy csak most találtak egymásra - mesélte a Hot! magazinnak.

Mindig is béna volt a csajozásban

Bár a Barátok köztben egy határozott és kemény férfit játszik a színész, a való életben nem annyira bátor, ha a nőkkel kell ismerkednie. Csórics Balázs a lapnak elmondta, hogy sosem ment a nőkkel való kommunikáció, valamiért nem tudta leszólítani őket.

Csórics Balázs és kedvese, Adrienn.
Csórics Balázs és kedvese, Adrienn.
Fotó: Facebook/Csórics Balázs

- Nem volt bátorságom, zavarba jöttem, ha a gyengébbik nem felé érzéseim támadtak. Amikor benne vagyok egy kapcsolatban, szerencsére már sokkal könnyebben mennek a dolgok, nincs problémám az érzelmeim kimutatásával, ám eddig eljutni nem volt könnyű út - mesélte a magazinnak.

A sármos színész néhány hónapja van együtt Adriennel, akivel még a középiskolában ismerkedett össze, az érettségi után viszont megszakadt a kapcsolat, pedig még a közösségi oldalon is ismerősök voltak. Ennek ellenére ott nem beszélgettek egymással, de ez a közelmúltban megváltozott, azóta pedig az RTL Klub sorozatsztárja nem is lehetne boldogabb, sőt, úgy érzi Adrienn a nagy ő.

- Adriennel azért is jó, mert meg merjük mutatni egymásnak a lelki sebeinket is. Nincs titkolózás és a fájdalmak elrejtése, nyílt kommunikáció van. Végre ki merem mutatni, hogy én sem vagyok tökéletes férfi. Ha fel is merülnek problémák, meg tudjuk beszélni őket. Nyíltan megmondjuk egymás szemébe, ha gond van. Érdekes, mert soha nem gondoltam, hogy egy pár leszünk - jegyezte meg a népszerű színész, aki jelenleg még nem él együtt kedvesével.

Hazai sztárok, akik nagyon szerelmesek

Számos hazai híresség boldog kapcsolatban él, ha pedig egy eseményre el kell menniük, büszkén feszítenek párjuk mellett. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy a múlt héten megrendezett GLAMOUR Women of The Year díjátadón hogyan turbékoltak egymással a szerelmespárok a gála vörös szőnyegén.

Ezt is szeretjük