Babos Tímea szívét egy jóképű üzletember rabolta el
Babos Tímea óvja magánéletét, de azt tudni, hogy szerelme egy Péter nevű üzletember.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar teniszezők a 2017-es év óta egyre jobban teljesítenek, ismét rajtuk a világ szeme, különösen az Australian Open óta, ahol január 22-én Fucsovics Márton nyolcaddöntőt játszott Roger Federerrel, Babos Tímea pedig négy nappal később a francia Kristina Mladenovic-csal megnyerte az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyét, majd január 28-án vegyes párosban az indiai Rohan Bopannával másodikak lettek. 

Babos Tímea az elmúlt vasárnap újabb bravúrt vitt véghez: pályafutása negyedik WTA-versenyét nyerte meg egyesben, miután a tajpeji, 250 ezer dollár összdíjazású keménypályás tenisztorna döntőjében két szettben legyőzte az ukrán Katerina Kozlovát. Tíz helyet előrelépve ezzel már a 35. a női teniszezők világranglistáján. 

Fucsovicsban és Babos Tímeában az is közös, hogy a boldog magánélet is hozzájárult a sikerhez: az előbbi 2016 augusztusa óta alkot egy párt Anettel, akit tavaly novemberben el is jegyzett, és aki Melbourne-be is elkísérte, utóbbinak pedig egy Péter nevű üzletember a párja. Ő nem tudott januárban Ausztráliában a helyszínen szurkolni szerelmének. 

- Ausztrália nem a szomszédban van. Timi párja komoly ember, tele életcélokkal. Sajnos nem engedheti meg magának, hogy két hétre elszakadjon a munkahelyétől. Csak akkor tudna vele tartani, ha profi teniszjátékos lenne, de Peti nem az - nyilatkozta Timi édesapja, Babos Csaba január végén a Borsnak.

Babos Tímea óvja a magánéletét, amiről nem is nyilatkozik, de az Instagram-oldalára posztolt fotók magukért beszélnek: dúl a szerelem. 

Ezt is szeretjük