Nem egyedül nyaral! Csonka András elárulta, kivel pihen a Balatonnál
Csonka András a megterhelő próbák utáni a nyári nyaralásról és a magánéletéről is mesélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka András augusztusban jól megérdemelt pihenését tölti: a Mary Poppins című musical feszített tempójú próbafolyamata után rá is fér egy kis kikapcsolódás.

Barátai komolyan aggódni kezdtek miatta, ugyanis a 47 éves sztár a táncórák és a próbák miatt csontsoványra fogyott.

Tengerpart és a Balaton

A Madách Színházban hármas szereposztással szeptember végén tartják a Mary Poppins premierjét, amelyben Csonka András a férfi főszereplőt, Bertit alakítja. Ennek a darabnak a próbaidőszakban napi hat-nyolc óra táncpróbája is volt, nem csoda, ha a színész vékonyabb lett, mint valaha volt.

Legutóbb a Szombat esti láz alatt, 2006-ban volt 74 kilósan ennyire csont és bőr, ám most ezt a súlyt is alulmúlta egy kilóval, ami 188 centiméteres magasságához roppant kevés.

A színész szerint legkésőbb a premier után visszajönnek rá a kilók, de talán már a nyaralás alatt is felszed magára valamennyit. Azt RTL Klub Reflektor című műsorában nemrég még azt mondta, mivel a baráti társaságában már mindenki maga mögött tudja a nyaralást, egyéni szervezőmunka vár rá.

- Mindenképpen kell nekem egy hét valahol a tengerparton, de nem tudom, hová és kivel megyek, még az is lehet, hogy egyedül. Ezt követően aztán a megszokott nyaralás helyszíne következik, az azonban már nem magányosan - árulta el az időközben már Ciprust megjárt sztár.

Több figyelem a magánéletre

Kétéves kora óta a megszokott családi nyaralás helyszíne a Balaton. Van egy kis nyaralójuk, ott pihen augusztusban egy hetet a nővéréékkel.

A nagy népszerűségnek örvendő sztár a jövő évben talán már párjával tölti a szünidőt, mindenesetre a magánéletére több időt szeretne szánni, az ugyanis eddig szürke és unalmas volt.

- A magánéletemet sokáig a szőnyeg alá söpörtem, de most már szeretném ismét a reflektorfénybe állítani. Jó lenne újra egy olyan társ, aki partner az életben is - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük