Csonka András élete szerelméről mesélt - Ezért nem tud rajta túllépni
Vallomás
Csonka András magánéletéről árult el részleteket Joshi Bharatnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka András meglepő őszinteséggel mesélt korábbi kapcsolatairól és a szerelemhez fűződő viszonyáról a Joshi, a legjobb barát című műsorban.

- Az a baj velem, hogy nagyon erősen ragaszkodom a papírra rajzolt emberekhez, képzelsz valamit, hogy milyennek kellene lennie annak a kapcsolatnak, mi az, amiben te boldog tudnál lenni, és szívesen megmerítkeznél, de tudjuk, ilyen papírra rajzolt emberek nincsenek.

-  Ahogy nem tudom elengedni anyámat, és az a baj, hogy én általában nem tudom elengedni azokat a viszonyokat, amiket szerettem, legyen szó színházról vagy kapcsolatokról, vagy egy olyan kapcsolatról, amiről azt gondolom, hogy életem végéig tarthatott volna, ha én azt nem szúrom el. Ellaposodott a dolog, és ennek már hat éve vége van. Utólag döbbensz rá, milyen barom vagy - nyilatkozta a műsorban Csonka Pici, aki a babavállalás témára is reagált.

- Nem szeretem, mikor valaki azt nyilatkozza, hogy kész a babaszoba, amikor még sehol sincs a gyerek. Valaki akkor nyilatkozzon, ha az életében olyan helyzet adódik, hogy föl tud mutatni valamit. Én ilyen szempontból semmit sem tudok felmutatni. Magam is keresem a boldogságot, mindennap, de azt is el kell fogadni, hogy a boldogsághoz nem egyetlen út vezet, annak idején én sem képzeltem így az életemet, a klasszikus családmodellben gondolkodtam - árulta el Joshinak.

Fotó: RTL Klub

Így néznek ki most a Família Kft. sztárjai

Nézd meg képes összeállításunkban, mennyit változtak a Família Kft. főszereplői a sorozat indulása óta eltelt 23 évben!

Ezt is szeretjük