Csonka András élete szerelméről mesélt - Ezért nem tud rajta túllépni
Vallomás
Csonka András magánéletéről árult el részleteket Joshi Bharatnak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csonka András meglepő őszinteséggel mesélt korábbi kapcsolatairól és a szerelemhez fűződő viszonyáról a Joshi, a legjobb barát című műsorban.

- Az a baj velem, hogy nagyon erősen ragaszkodom a papírra rajzolt emberekhez, képzelsz valamit, hogy milyennek kellene lennie annak a kapcsolatnak, mi az, amiben te boldog tudnál lenni, és szívesen megmerítkeznél, de tudjuk, ilyen papírra rajzolt emberek nincsenek.

-  Ahogy nem tudom elengedni anyámat, és az a baj, hogy én általában nem tudom elengedni azokat a viszonyokat, amiket szerettem, legyen szó színházról vagy kapcsolatokról, vagy egy olyan kapcsolatról, amiről azt gondolom, hogy életem végéig tarthatott volna, ha én azt nem szúrom el. Ellaposodott a dolog, és ennek már hat éve vége van. Utólag döbbensz rá, milyen barom vagy - nyilatkozta a műsorban Csonka Pici, aki a babavállalás témára is reagált.

- Nem szeretem, mikor valaki azt nyilatkozza, hogy kész a babaszoba, amikor még sehol sincs a gyerek. Valaki akkor nyilatkozzon, ha az életében olyan helyzet adódik, hogy föl tud mutatni valamit. Én ilyen szempontból semmit sem tudok felmutatni. Magam is keresem a boldogságot, mindennap, de azt is el kell fogadni, hogy a boldogsághoz nem egyetlen út vezet, annak idején én sem képzeltem így az életemet, a klasszikus családmodellben gondolkodtam - árulta el Joshinak.

Fotó: RTL Klub

Így néznek ki most a Família Kft. sztárjai

Nézd meg képes összeállításunkban, mennyit változtak a Família Kft. főszereplői a sorozat indulása óta eltelt 23 évben!

Ezt is szeretjük