Elvált és kocsmában is dolgozott – A 48 éves Csollány Szilveszter most így él

Csollány Szilveszter évekig dolgozott külföldi országokban.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Csollány Szilveszter gyönyörű sportolói karriert futott be a '90-es és 2000-es években. A tornász európai- és világbajnokságot is nyert, 2000-ben pedig az egész ország őt ünnepelte, amikor a sydney-i olimpián aranyérmet szerzett. A 48 éves egykori élsportoló a 24.hu-nak adott interjút, amelyben elmesélte, hogyan éli mindennapjait.

Karrierje csúcsán többször is feltűnt a tévéképernyőn, emellett az újságok hasábjain is rendszeresen szerepelt, ám a magánéletében gondok adódtak, 2004-ben elvált az első feleségétől, majd pedig új szerelmével hitelt vettek fel, amely anyagilag padlóra vágta. Pultosként dolgozott másfél évig, hogy eltarthassa a családját, emellett Fitkid-edzéseket is tartott, muszáj volt több lábon megállnia.

2011-ben nagy elhatározásra jutott a második feleségével, külföldön akartak új életet kezdeni. Kiköltöztek Izlandra két lányukkal, Kittivel és Kincsővel, végül két év után hazatértek, mert a sportoló szerint a feleségének nagyon erős honvágya volt. Csollány Szilveszter ezután Sopron és Svájc között ingázott másfél éven át, a külföldi országban edzőként dolgozott, foglalkozott hobbitornászokkal és versenyzőkkel is.

Csollány Szilveszter 2017-ben a Konyhafőnök VIP műsorában szerepelt.
Csollány Szilveszter 2017-ben a Konyhafőnök VIP műsorában szerepelt.
Fotó: RTL Klub

Miután Svájcból eljött, Ausztriában is dolgozott edzőként, emellett pedig a szombathelyi egyetem is állást ajánlott neki. Továbbra is az ingázásról szólt az élete, de végül feladta az osztrák edzősködést.

- A vége az lett, hogy mivel Ausztriában is a főállású edzők felé billent a mérleg, és én ezt nem tudtam vállalni, ezért az is megszűnt. Maradt a főiskola. Nem is bánom. Sokkal nyugodtabb vagyok, sokkal több energiát tudok a családomra fordítani, most én vagyok a „háziasszony”. Feleségem fogászati vezetőasszisztens egy hatalmas cégnél, rengeteget dolgozik, így a második házasságomból született két lányom napi dolgait én viszem, bevásárolok, főzök, szállítom őket különórákra - mesélte az online oldalnak.

Friss fotókon Szeles Mónika - Felismered a 45 éves teniszcsillagot?

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük