Csollány Szilveszter évekig dolgozott külföldön - Szívszorító, miért döntött a hazaköltözés mellett
Csollány Szilveszternek iszonyúan hiányoztak a lányai és a felesége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csollány Szilveszter a '90-es és 2000-es évek egyik legnépszerűbb magyar tornásza volt. A 49 esztendős olimpikon akkoriban rengeteget szerepelt a médiában, miután visszavonult, anyagi gondokkal küzdött, végül második feleségével és lányaikkal, Kittivel és Kincsővel Izlandon kezdtek új életet még 2011-ben.

A sportoló és családja számára nem jött be a külföldi élet, erről őszintén a Story magazin eheti számában vallott.

Csollány Szilveszter rosszul viselte, hogy távol van a családjától

Csollány Szilveszter edzőként helyezkedett el Izlandon, felesége, Judit azonban fogorvosi asszisztensként nem talált állást, a kisebbik lányát pedig helyhiány miatt nem tudták felvenni az óvodába. Elmondta, kedvese nem találta a helyét külföldön, ráadásul a honvágy is egyre jobban elhatalmasodott az asszonyon.

- Két évig bírta a távoli szigeten a gyerekekkel, aztán mindhárman hazaköltöztek - mesélte feleségéről a lapnak.

Két hónappal később Csollány Szilveszter is visszatért Magyarországra, azonban kapott egy svájci állásajánlatot, amire nem tudott nemet mondani, viszont párja és lányai maradtak itthon. Ez azért történt így, mert Judit megkapta álmai állását, egy soproni fogászati klinikára vették fel. A sportoló bízott benne, hogy egyedül is megállja a helyét, végül másfél év után tért haza Svájcból.

- Hiába beszéltem a feleségemmel és a gyerekeimmel napjában többször is, hiába nézegettem a fényképeiket, nem működött a távkapcsolat.

Kint egyre csak szenvedtem, annyira fájt a lelkem.

Mióta visszatért Sopronba, az ottani egyetem külsős szakoktatója, illetve talajakrobatikát tanít a helyi táncegyesületben.

A TV2 nézői most újra többször láthatják az olimpiai bajnokot, ugyanis őt is beválogatták az Exatlon Hungary második évadába.

Egykori sztárok, akik ma már civil munkát űznek

Képes összeállításunkban olyan ismert embereket gyűjtöttünk össze, akik a rivaldafényt hátrahagyva ma már civil munkával keresik a kenyerüket.

Ezt is szeretjük